Искате ли повече клиенти да пазаруват във Вашия електронен магазин? Започнете работа с нас и ние ще ви доведем нови клиенти.

Как работи партньорството?

След като се съгласим, ще включим Вашия електронен магазин в списъка с магазини, в които си струва да се пазарува. Това ще повиши разпознаваемостта на Вашата марка и ще доведе нови клиенти при Вас. След това ще ни изпращате комисионни за покупките, направени от клиенти, които идват при Вас през нашия портал. Впоследствие ще върнем по-голямата част от тази комисионна обратно на клиентите.

Защо е полезно да работите за нас?

По време на нашето сътрудничество ще спечелите много нови клиенти, които ще се радват да се върнат при вас, защото ще получат част от парите си обратно от всяка покупка при вас. В същото време ние ще рекламираме вашата марка, за която няма да плащате нищо.

Как мога да бъда добавен към списъка с магазини?

Много е лесно да се започне сътрудничество. Пишете ни на [email protected] и ще Ви изпратим детайли. Също така ще Ви обясним всичко подробно и ще Ви помогнем с необходимата подготовка за нашето сътрудничество.

С нетърпение очакваме да ни посетите отново.

Искате ли да намалите с до& от всяка онлайн покупка?

Просто се регистрирайте безплатно и никога няма да пропуснете никакви награди.

Точно сега към новия Ви акаунт 10 лв Ще получите допълнителна бонус награда със същата сума за всяка покупка. Общо можете да спечелите до 10 лв. за вашите покупки.

- или -
Като се регистрирате, вие се съгласявате с условията за ползване и с обработването на лични данни.
Вече имате акаунт? Влезте