Как да спечелим награди с Tipli?

Просто е. Пазарувайте със сайт за получаване на пари обратно Tipli и ще бъдете възнаградени. Какво е това пари обратно? Получаване на пари обратно може да бъде преведено и като "връщане на пари". С пари обратно, Вие получавате част от парите си, които сте похарчили за своята онлайн покупка. Получаване на пари обратно просто означава, че ние сме Ви възнаградили за Вашите покупки в Tipli.

shop

1. Изберете магазин

Изберете магазина, в който искате да пазарувате. Ние имаме повече от 239 онлайн магазина предлагани в момента и добавяме нови всеки ден.

buy

2. Пазарувайте, както обичайно

За да направите покупка, просто потърсете своя любим магазин в Tipli и натиснете върху магазина, използвайки оранжевия бутон.

cashback

3. Вземете пари обратно

Веднага щом направите покупка в магазина, търговецът ще ни осведоми за Вашата покупка. Вие ще получите процент от цената за всяка покупка директно на акаунта си.

Как работи на практика?

За първи път ли чувате за връщане на пари? Искате ли да знаете повече, но се страхувате да попитате? Не се притеснявайте. Подготвили сме Ви конкретен пример, за това как точно работи връщането на пари с Tipli. Да видим. Например, нека използаваме г-ца Ленка, която иска да си купи нова тениска.

shop пари обратно 10 %

1. Избиране на магазин

След влизане в Tipli, Ленка откри електронен магазин за мода с оферта за 10% обратно върху нейната покупка. Тя натисна на електронния магазин в Tipli и избра нейната нова тениска по абсолютно същия начин, както при всяко пазаруване.

buy Цена на риза 40 лв

2. Обичайна покупка

Ленка добави тениска за 40 лв към нейната количка и плати. Тя пазарува по обичайния начин, без никаква разлика.

cashback обратно към акаунта 4 лв

3. Крайна сума пари в акаунта

15 минути след покупката, тя вече регистрира награда от 4 лв в Tipli, която се равнява на 10% пари обратно.

Калкулираната цена за получаване на пари обратно е пресметната без ДДС и пратка (изпращане).

Накъде след това?

Нещо друго, което бихте желали да научите? Как работи, гарантирано удовлетворение от нас, кои сме ние и къде се намираме? Искате ли да знаете какво питат нашите клиенти или да научите кои са хората ни в екипа? Посетете другите ни страници.

Позволете на магазините да платят за Вашата покупка поне веднъж!

Искате ли да намалите с до& от всяка онлайн покупка?

Просто се регистрирайте безплатно и никога няма да пропуснете никакви награди.

Точно сега към новия Ви акаунт 10 лв Ще получите допълнителна бонус награда със същата сума за всяка покупка. Общо можете да спечелите до 10 лв. за вашите покупки.

- или -
Като се регистрирате, вие се съгласявате с условията за ползване и с обработването на лични данни.
Вече имате акаунт? Влезте