Eyerim

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

за Eyerim

Онлайн магазинът на Eyerim предлага широка гама от очила за мъже и жени, от които да избирате. Благодарение на Eyerim можете да избирате очила от уюта на дома си, без да посещавате друга оптика, а при покупката можете да използвате кодове за отстъпка от Eyerim. В Eyerim можете да намерите слънчеви очила, класически очила, както и очила с диоптри. Ако разполагате с рецепта за очила от лекар, в Eyerim ще персонализират диоптричните очила според вашите нужди и изборът ви на рамка. Ако искате да си купите очила само като моден аксесоар и търсите дизайнерски модели, този магазин предлага много очила от много известни марки. Освен това кодовете за отстъпка в Eyerim ви позволяват да закупите очила много по-евтино.

Кешбек 2,5% на всичко в магазина Eyerim

Валидна до 24.02.2024

 
   

Онлайн магазинът на Eyerim предлага широка гама от очила за мъже и жени, от които да избирате. Благодарение на Eyerim можете да избирате очила...

-10 %

10% отстъпка за всичковEyerim

Валидна до 31.03.2024

+ 2,5% обратно към покупката

10% отстъпка за всичко.

DOGNET10

За магазина Eyerim

Eyerim е онлайн магазин, посветен на диоптричните и слънчевите модели очила. Тук ще намерите широка гама от модели на качествени очила – включително маркови и ски модели. В допълнение, можете да избирате и от собствената колекция на онлайн магазина – “by eyerim”, която комбинира високо качество и достъпни цени. За да направи онлайн пазаруването още по-удобно за Вас, eyerim Ви предлага и онлайн проба на избрания от Вас модел очила чрез камера.

Изображение

Как да спестим в eyerim

Електронният магазин на eyerim Ви предлага богат асортимент от качествени колекции и марки очила. С богат избор между класически или модерни модели, тук ще намерите най-добро съотношение между качество и цена. Също така можете да почерпите вдъхновение от актуалните тенденции или да се допитате до съветите за правилен избор, размер и рамка.

В eyerim ще намерите различни модели диоптрични и слънчеви очила, или такива подходящи за работа на компютър, както и за спорт. Можете да избирате между установени марки като RayBan, Carrera, Michael Kors, Boss и много други. Асортиментът от продукти е разделен в различни категории за Ваше удобство – дамски, мъжки и детски модели.

За да се възползвате от по-изгодни цени, можете да се абонирате за бюлетина на eyerim, в който ще намерите актуални оферти. Допълнително можете да се възползвате от кодове за отстъпка, сезонна разпродажба, както и безплатна доставка при поръчка над 139 лв.

Eyerim кодове за намаления, които пропуснахте

Код за отстъпка - 15% при покупка в Eyerim.bg

31.01.2024

20% отстъпка за очила в Outlet

31.01.2024

15% отстъпка за всичко

31.12.2023

15% отстъпка за всичко

21.12.2023

15% отстъпка за всичко

21.12.2023

15% отстъпка за всичко

21.12.2023

15% отстъпка за всичко

21.12.2023

15% отстъпка за всичко

21.12.2023

15% отстъпка за всичко

21.12.2023

15% отстъпка за всичко

21.12.2023

Магазини, в които също Ви възнаграждаваме

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

Условия за покупка

Общи условия за ползване

 • Ще получите и награда, когато купувате на специални цени. Но внимавайте с купоните за отстъпка. Ако използвате талон, различен от този, който е издаден от Tipli, наградата може да не бъде кредитирана.
 • Ще получите и награда, когато купувате на специални цени. Но внимавайте с купоните за отстъпка. Ако използвате талон, различен от този, който намерите в Tipli, наградата може да не бъде кредитирана.
 • За покупки от чужбина, курса на обмена на Чешката крона също играе важна роля. Това може да даде резултат върху малки вариации за сумата на наградата.
 • За успешното кредитиране на наградата, Вие винаги трябва да активирате cookies, когато сте на сайта на магазина.
 • Наградата не е кредитирана? Попълнете във Формата за гарантирано удовлетворение и ние ще разрешим проблема възможно най-скоро
Вижте условия за ползване

Успешно пренасочване.

Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

След извършване на покупката ще кредитираме наградата в рамките на 48 часа.

 • Пренасочване към магазина

  Пренасочването беше извършено успешно.

 • Покупка в магазина

  Направете покупка на продукт по Ваш избор.

 • Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

  След като направите поръчката си, ние ще кредитираме наградата ви във вашия акаунт в Tipli в рамките на 48 часа.

Наистина ли искате да загубите 2,5% обратно за Вашата Eyerim покупка?

Просто се регистрирайте безплатно и никога няма да пропуснете никакви награди.

Точно сега към новия Ви акаунт 10 лв Ще получите допълнителна бонус награда със същата сума за всяка покупка. Общо можете да спечелите до 10 лв. за вашите покупки.

- или -
Като се регистрирате, вие се съгласявате с условията за ползване и с обработването на лични данни.
Вече имате акаунт? Влезте