Factcool

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

за Factcool

Интернет магазин Factcool предлага модни дрехи, обувки и аксесоари на най-изгодни цени. В широката гама ще намерите дамски, мъжки и детски дрехи от всички известни и по-малко известни марки като Trendyol, Frogies, Adidas, Lee Cooper и много други. Изберете си уникални дрехи, които следват най-новите модни тенденции. Можете да пазарувате онлайн в интернет магазина Factcool не само в България, но и в Чехия, Полша, Унгария, Румъния или Словакия. Магазинът Factcool e достъпен в повече от 18 европейски страни.

Кешбек до 2,5% на всичко в магазина Factcool

Валидна до 04.03.2024

 
   

Интернет магазин Factcool предлага модни дрехи, обувки и аксесоари на най-изгодни цени. В широката гама ще намерите дамски,...

Отстъпки до - 60% на мъжки дрехи и аксесоари във Factcool.com

+ до 2,5% обратно към покупката

В онлайн магазин Factcool получавате отстъпки до - 60% на избрани мъжки дрехи и аксесоари. още

За магазина Factcool

Както името подсказва, онлайн магазинът на Factcool предлага наистина стилни и модерни артикули. Било то дрехи, обувки, аксесоари или спортни снаряжения. Онлайн магазинът бе основан през 2015 г., и оттогава непрекъснато се разширява в Европа. Те предлагат почти 50 000 артикула от над 200 марки, така че клиентите имат много избор. Те гарантират 100% оригиналност, надеждно качество и ниски цени.

Изображение

Така можете да спестите в онлайн магазина на Factcool.bg

Calvin Klein, Desigual, Adidas, Nike, Vans и други световни марки на достъпни цени за всеки. В допълнение към предлагането на най-добрата цена за вашите продукти, Factcool ви помага да намалите цената на покупката си по редица други начини. Купоните за отстъпка се предлагат всеки ден във Factcool. Работи и с портали като Tipli. Tipli редовно предоставя купони от Factcool, които позволяват връщане на пари. При пазаруване от Factcool.bg можете да получите обратно част от заплатената сума. Всичко, което трябва да направите, е да изберете отстъпките на Factcool на уебсайта на Tipli и да завършите поръчката както обикновено. Tipli кредитира спестената сума във вашата банкова сметка. Можете също да използвате опцията за връщане на пари в онлайн магазини, които предлагат подобни оферти, като About You или дори Sinsay.

Също така си струва да следвате сайтове за социални медии като Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter или YouTube. Ето как можете да разберете за текущите разпродажби и купони на Factcool. Освен това ще получите своевременно предупреждение за събитието Черен петък на Factcool. Същността на Черния петък е да закупите избрания продукт на намалена цена. Тази опция се предлага и от Factcool.bg, по случай Черния петък можете да закупите артикули от любимата си марка с особено висока отстъпка. Друг вариант за спестяване е безплатна доставка за поръчки над определена сума.

Така можете да получите купон от Factcool

Трябва да следите страницата на Tipli, за да получите купони от Factcool. Тези често включват безплатна доставка или различни отстъпки. Самият Factcool.bg също разпространява купони, а именно на уебсайта си. Те обикновено са свързани с марка, като например Trendyol или Koton, или сезонни разпродажби. Често могат да се комбинират с други отстъпки, например разпродажбата на склад, така че наистина можете да получите спектакуларна отстъпка.

Factcool кодове за намаления, които пропуснахте

Отстъпки до - 60% на дамски дрехи и аксесоари във Factcool.com

31.01.2024

Využивайте купон от Factcool

Ако следвате уебсайта на Tipli или сте получили купони по друг начин, всичко, което трябва да направите, е да ги използвате, за да пазарувате с отстъпка. Купоните на Factcool, намерени на уебсайта Tipli.bg, могат да бъдат разкрити, като кликнете върху оранжевия бутон "Вземи код". След това копирайте или запомнете кода и пазарувайте с увереност в уебшопа на Factcool. 

След като изберете желаните продукти, продължете към кошницата. Като кликнете върху бутона "Кошница", се изобразява обобщение на кошницата, както и полето за купони отдолу. Въведете или поставете получения код там и кликнете върху бутона "Потвърди". Остава само да завършите покупката си. Ако сте закупили купон по друг начин, процедурата е същата като за купона на Tipli. На Tipli също може да намерите купони, при които, като кликнете върху тях, автоматично ще бъдете пренасочени към страницата на съответния уебшоп и отстъпката вече е активна.

Изображение

Може да се случи, че отстъпителният купон не може да бъде използван по някаква причина. В такива случаи струва да проверите условията за използване и срок на годност на купона. Защото купоните са валидни само за определен период от време или е възможно също така, че даденият купон важи само за определен продукт.

Магазини, в които също Ви възнаграждаваме

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

Условия за покупка

Нов клиент е потребител, който никога преди не е пазарувал във Factcool.

Общи условия за ползване

 • Ще получите и награда, когато купувате на специални цени. Но внимавайте с купоните за отстъпка. Ако използвате талон, различен от този, който е издаден от Tipli, наградата може да не бъде кредитирана.
 • Ще получите и награда, когато купувате на специални цени. Но внимавайте с купоните за отстъпка. Ако използвате талон, различен от този, който намерите в Tipli, наградата може да не бъде кредитирана.
 • За покупки от чужбина, курса на обмена на Чешката крона също играе важна роля. Това може да даде резултат върху малки вариации за сумата на наградата.
 • За успешното кредитиране на наградата, Вие винаги трябва да активирате cookies, когато сте на сайта на магазина.
 • Наградата не е кредитирана? Попълнете във Формата за гарантирано удовлетворение и ние ще разрешим проблема възможно най-скоро
Вижте условия за ползване
Връщане на пари от покупка до 2,5%
Нов клиент 2,5%
Съществуващ клиент 1%
Вижте всички оферти ↓

Успешно пренасочване.

Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

След извършване на покупката ще кредитираме наградата в рамките на 48 часа.

 • Пренасочване към магазина

  Пренасочването беше извършено успешно.

 • Покупка в магазина

  Направете покупка на продукт по Ваш избор.

 • Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

  След като направите поръчката си, ние ще кредитираме наградата ви във вашия акаунт в Tipli в рамките на 48 часа.

Наистина ли искате да загубите до 2,5% обратно за Вашата Factcool покупка?

Просто се регистрирайте безплатно и никога няма да пропуснете никакви награди.

Точно сега към новия Ви акаунт 10 лв Ще получите допълнителна бонус награда със същата сума за всяка покупка. Общо можете да спечелите до 10 лв. за вашите покупки.

- или -
Като се регистрирате, вие се съгласявате с условията за ползване и с обработването на лични данни.
Вече имате акаунт? Влезте