ZOOT

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

за ZOOT

Този онлайн магазин предлага разнообразие от дрехи, аксесоари и обувки за жени, мъже и деца. Освен това, в магазина се предлагат и домашни декорации, козметика и хранителни добавки. В този интернет магазин можете да използвате ZOOT купон за отстъпка при покупката си, за да получите намаление за цялата поръчка. Избирайте ризи, рокли, бельо, обувки или клинове, приложете промоционален код или купон и получете по-евтината си поръчка.

Код за намаление ZOOT

Кешбек до 4 % на всичко в магазина ZOOT

Валидна до 02.12.2023

 
   

Този онлайн магазин предлага разнообразие от дрехи, аксесоари и обувки за жени, мъже и деца. Освен това, в магазина се предлагат и домашни...

Ексклузивно Промоция на детски дрехи и обувки за момичета в Zoot.bg

Валидна до 31.12.2023

+ до 4 % обратно към покупката

В онлайн магазин Zoot ще намерите отстъпки на избрани момичешки дрехи, обувки, чанти и аксесоари на промоция в секция Намаления. още

Промоция на детски дрехи и обувки за момчета в Zoot.bg

Валидна до 31.12.2023

+ до 4 % обратно към покупката

В онлайн магазин Zoot ще намерите отстъпки на избрани момчешки дрехи, обувки, чанти и аксесоари на промоция в секция Намаления. още

Промоция на мъжки дрехи и обувки в Zoot.bg

Валидна до 31.12.2023

+ до 4 % обратно към покупката

В онлайн магазин Zoot ще намерите отстъпки на избрани мъжки дрехи, обувки, чанти и аксесоари на промоция в секция Намаления. още

Промоция на дамски дрехи и обувки в Zoot.bg

Валидна до 31.12.2023

+ до 4 % обратно към покупката

В онлайн магазин Zoot ще намерите отстъпки на избрани дамски дрехи, обувки, чанти и аксесоари на промоция в секция Намаления. още

За магазина ZOOT

В тозі магазин можете хай наміріть дрехи, аксесоари, обувки, оборудване за дома, красивые предметы за градината, дизайнерски аксесоари, спортні дрехи або продукты за красоту і здраве. В электронний магазин могат ды пазаруват жени, мъже и деца. Магазинът не працюй сам у България, але і ў Славакія і Румъния, напрыклад.

Изображение

Як спестите пари, когато пазарувате модные артикулы в магазине на ZOOT

На електроннй магазин, посмотрите горна лента за категорията "Распродажба", където может да намеріть голям брой артикули с намаление. В тазі категорія можете ды закупите избрани артикулы з отстъпка і ды спесціте пари.

Якщо направите покупку на электронную пошту через Tipli, môžete хай атрымаете определенная сума пари назад. Също така можете ды спесціте за безплатна доставка. Просто закупите над определенную суму і ще спестіте на пощенските разходи. Не закидайте съ что да посмотрите и категорията "Намалени бестселъри", където можете ды намеріть най-продаваната мода на значна по-ниски цени.

Как да отримаете купон с отстъпка за ZOOT

За да не пропустите купоні з відстъпка, можете ды імате тазі інформація спрощана директно на ваші имейл редовно. Просто се реєстрирате, за да отримаєте новини від електроннй магазин і дяку на това немає да пропустете ніякві відстъпки.

Имате и опцията да исползвате кодово за отстъпка, котое можете ды намеріте в Tipli у горната част на профіля на магазина. Не закидайте і слідуйте сайт на магазини і не витайте социальные сети. Kde si to ešte naučíte за отстъпки и специални оферти там.

Отстъпление от ZOOT - Черен петък

Освен категорията "Розпродажба", можете ды naмерte стилни модели на страхотни цени по времени на големите намалення в онлайн магазина. Один от примерите е черниат петък на ZOOT , който се провежда всекі час. По часу на тозі івент, магазин пропонує големи відстъпки на обрані артикули. Можете си закупите не само мода або козметичные аксесоари, але і хатні стоки, градінські приналежности, свечкі, настоллі гульні і шмат іншых стокі на выключніцені ціні.

ZOOT рокли, обувки, чанти и аксесоари

У офертатах ще намерите модные дрехи и аксесоари за жонкі, мъже і дзяца ў розныя памеры і кройкі. За летні сезон розглянете розділи з роклі на ZOOT або секціята з банською костюми на ZOOT, където ще намірите оригінальні модели във всички размеры. Рокли в онлайн магазина могут бъдат закуплені не само за ежедневно обличане, але і социальные моделі, плажні рокли або дары па-элегантни часці, подходящие за работа.

Изображение

Zvoľte си любите марки като Desigual, Gant, Geox, Tamaris, Converse, Quicksilver и много други. В онлайн магазина ще намерите дизайнерски аксесоари за дома. Vyberte декорации за спалнята, хола, банята, офіса або кухнята. У розділі "Красота и здраве" ešte naмерte не само козметичні продукти, але і хранителни добавки, чайове и други.

В онлайн магазина еще намерите следните категории:

 • жени
 • мъже
 • дзяца
 • dom
 • красота и здраве

Чаму куплять у ZOOT

Пераклад: За по-доброе кераванне на вашыя ўпадабаныя прадукты можаце да гі запазвате на вашато такая названа "Списък с желания". Това е функция, сквозь която можете ды запазите стоките във вашата кутия, като клікнете върху сърцето, котое ще намірите до всякий продукт. Запозните продукты еще намерите в горната част на страницата вдясно под снимката на сърцето. Тази функция вы позволява да разглеждате продуктите, които вы вражиха, по-късно, без да ги търсите восново. За так розглядаете ваші списък з желания, трябва ды влезете в свой акаунт.

За všetky продукт съще еще намерите функцията "Препоръчай размер". Тук можете ды в'ведете ваші ръст, тегло, пол, в'зраст і другi данни і веднага ще научите кой размер вероятно най-добро ще ви пасне. За ще по-точни препоръки можете ды въведете і точні мерки.

Съще така е налично и приложение ZOOT. Просто вытеглете приложението на ваш смартфон і можаце ды разглеждате офертата зручно от телефона си і от всяко място. Приложението е безплатно і е достъпно за телефони з операційна система Android від Google Play і за iPhone на App Store . Можете се насолоджувати на новини, вд'хновення, в'зможност за проследяване на праткіте і отстъпки. Оче едно предимство на приложението е, чё в него има тайны отстъпки, които не са достъпни на уебсайта.

ZOOT.bg връщане и рекламация

Ak sa váš харесват поръчаните стоки або размерът не вы пассе, имате 30 днi дня на покупката, за да ги върнете. Можете ды върнете продукту, ако не показва признаці на употреба і е в оригіналната опаковка з всічкі этикеты. Поп'лнете формуляра за оплакване та випратете стокати на наступні адрес: Input Trade OOD / Pactic / Frogman - 4116C, ул. Липник 106, 7000 Русе. Ďalej dostanete zrúcanie naj-kъсно след 30 дни.

ZOOT кодове за намаления, които пропуснахте

Black Friday код за отстъпка - 20% екстра на дрехи и обувки в Zoot.bg

30.11.2023

Black Friday до - 70% на дрехи и обувки в Zoot.bg

30.11.2023

Код за отстъпка - 30% на дрехи и обувки в Zoot.bg

07.11.2023

Как да използвам купона за отстъпка на ZOOT

Първо, изберете купон, който искате да използвате в електронния магазин. След това копирайте кода, използвайки символа на ножиците. Поставете копираният код за отстъпка в полето "Подаръчен или отстъпка код" и щракнете върху "Приложи". Това активира отстъпката на ZOOT. След това всичко, което трябва да направите, е да завършите поръчката по обичайния начин.

Изображение

Ако не можете да използвате кода, опитайте да проверите дали сте го въвели правилно. Ако кодът е въведен правилно, е възможно, че купонът вече не е валиден. Друг проблем може да бъде, че купонът не е валиден за стоките, които сте избрали или за стоки, които са намалени. Опитайте също да проверите дали сте достигнали минималната стойност на поръчката, за която купонът е валиден

Магазини, в които също Ви възнаграждаваме

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

Условия за покупка

Общи условия за ползване

 • Ще получите и награда, когато купувате на специални цени. Но внимавайте с купоните за отстъпка. Ако използвате талон, различен от този, който е издаден от Tipli, наградата може да не бъде кредитирана.
 • Ще получите и награда, когато купувате на специални цени. Но внимавайте с купоните за отстъпка. Ако използвате талон, различен от този, който намерите в Tipli, наградата може да не бъде кредитирана.
 • За покупки от чужбина, курса на обмена на Чешката крона също играе важна роля. Това може да даде резултат върху малки вариации за сумата на наградата.
 • За успешното кредитиране на наградата, Вие винаги трябва да активирате cookies, когато сте на сайта на магазина.
 • Наградата не е кредитирана? Попълнете във Формата за гарантирано удовлетворение и ние ще разрешим проблема възможно най-скоро
Вижте условия за ползване
Връщане на пари от покупка до 4 %
Други продукти 4 %
Продукти с отстъпка 3 %
Вижте всички оферти ↓

ZOOT в други държави

Успешно пренасочване.

Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

След извършване на покупката ще кредитираме наградата в рамките на 48 часа.

 • Пренасочване към магазина

  Пренасочването беше извършено успешно.

 • Покупка в магазина

  Направете покупка на продукт по Ваш избор.

 • Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

  След като направите поръчката си, ние ще кредитираме наградата ви във вашия акаунт в Tipli в рамките на 48 часа.

Наистина ли искате да загубите до 4 % обратно за Вашата ZOOT покупка?

Просто се регистрирайте безплатно и никога няма да пропуснете никакви награди.

Точно сега към новия Ви акаунт 10 лв Ще получите допълнителна бонус награда със същата сума за всяка покупка. Общо можете да спечелите до 10 лв. за вашите покупки.

- или -
Като се регистрирате, вие се съгласявате с условията за ползване и с обработването на лични данни.
Вече имате акаунт? Влезте