AliExpress

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

Намаления в Али Експрес

Продуктите от цял свят на едно натискане с пръст – това може да се опише като китайския феномен AliExpress, който са заобичали милиони хора от всички краища на планетата. За разлика от конкуренцията, Aliexpress не работи като обикновен посредник, а свързва своите клиенти директно с конкретни производители, затова предлага продукти на неконкурентни цени. Aliexpress е сред най-големите онлайн пазари в света и предлага милиони продукти на най-добрите възможни цени. Тук може да намерите всичко, от електроника до облекло и играчки за деца. За много продукти се предлага и безплатна доставка или можете да се възползвате от разпродажби или кодове за отстъпка. Така евтината покупка никога не е била по-лесна.

Вземете 10 лв. преди да пазарувате от AliExpress

Регистрирайте се в Tipli и получете обратно парите си от вашите онлайн покупки. Ще получите допълнителен бонус със същата сума за всяка покупка. Като цяло можете да спечелите до 10 лв като бонус награди. Това е оферта за Tipli, а не за AliExpress.

Кешбек до 3,45% на всичко в магазина AliExpress

Валидна до 26.04.2024

 
 

Продуктите от цял свят на едно натискане с пръст – това може да се опише като китайския феномен AliExpress, който са...

Super Value Deals отстъпки до - 60% на стоки в Алиекспрес.ком

Валидна до 02.05.2024

+ до 3,45% обратно към покупката

В онлайн магазин Aliexpress получавате до - 60% отстъпки на избрани стоки в секцията Super Value Deals. още

Cтоки от Aлиекспрес

Китайският магазин предлага всичко, за което се сетите - от дрехи, обувки, бижута и козметика до електроника, телефони, части за автомобили, домашно обзавеждане, градински аксесоари и играчки. В този онлайн магазин ще откриете над 100 милиона продукта. Разгледайте и закупете стоки от Aliexpress. Открийте невероятни оферти и широк избор на достъпни цени. Ако не намерите това, което търсите тук, то за съжаление вероятно дори не съществува. Налице са и редица възможности за спестяване, особено намаленията в Али Експрес. Не забравяйте купоните на Aliexpress.

Изображение

Как да спестите с Aliexpress

Али Експрес е известен със своите фантастични оферти и промоции. Редовните намаления в Aliexpress са чудесен начин да намерите страхотни сделки на изненадващо ниски цени. Има много начини да спестите с Aliexpress. Това е една от причините, поради която този онлайн магазин стана толкова популярен в целия свят. Aliexpress Bulgaria не прави изключение. Можете да видите много продукти с отстъпка директно на главната страница. Можете също така да филтрирате всички категории продукти от най-евтините до най-скъпите. Също така следете седмичните оферти, където можете да намерите 70% намаления. Разгледайте ексклузивните купони на Aliexpress.

Определено ви препоръчваме да следите датите, на които се провеждат най-популярните събития за пазаруване през годината. Това определено са "Черният петък" и "Денят на Aliexpress". По време на двата празника на пазаруването можете да спестите повече от значително. Всъщност отстъпките достигат зашеметяващи висоти от 90% от първоначалната цена.

Докато разглеждате категориите, не забравяйте да отбележите полето "Безплатна доставка". Така ще избегнете ненужни такси за доставка.

Не забравяйте за опцията за връщане на пари в Tipli. Освен това получаването на пари обратно може да се комбинира с всички гореспоменати методи за спестяване.

Как да получите Aliexpress промо код

Промо код на Aliexpress, код за отстъпка или купон за отстъпка може да бъде намерен най-често директно на уебсайта на Aliexpress. Често това са специални кодове, които са валидни само за избран набор от продукти и не могат да се комбинират с други предимства. Промо кодове на Aliexpress можете да намерите и директно в Tipli, където те винаги са подредени внимателно с описание за какво може да се приложи кодът. Продуктовият спектър винаги е изключително широк.

Социалните мрежи като Facebook, Instagram и Twitter са скрити съкровищници за намаления и промоционални кодове на Aliexpress. Поддържайте активност в тези платформи и следете страниците на Aliexpress. Често там се публикуват изключителни оферти, които не се намират на други места. Aliexpress промо код може да ви изскочи точно когато не го очаквате, но трябва да сте бдителни.

И помнете, че пазаруването в Aliexpress не само предлага разнообразие и удобство, но и възможност да намерите истински съкровища на невероятни цени. Възползвайте се от различните възможности за спестяване в Aliexpress.

AliExpress кодове за намаления, които пропуснахте

Промоционален код AliExpress $50 при покупка над $369

19.04.2024

Промоционален код AliExpress $30 при покупка над $239

19.04.2024

Промоционален код AliExpress $20 при покупка над $169

19.04.2024

Промоционален код AliExpress $20 при покупка над $169

03.04.2024

Промоционален код AliExpress $8 при покупка над $69

19.04.2024

Промоционален код AliExpress $3 при покупка над $29

19.04.2024

AliExpress отстъпка код $80 при покупка над $499

27.03.2024

AliExpress отстъпка код $40 при покупка над $299

27.03.2024

AliExpress отстъпка код $20 при покупка над $159

27.03.2024

AliExpress отстъпка код $10 при покупка над $79

27.03.2024

Как да използвам ваучери за AliExpress

Не знаете как да приложите промоционален код или купон в Али Експрес? Изберете вашата отстъпка и спестете. Изберете най-добрия промоционален код (цялата актуална оферта можете да намерите по-горе), който бихте искали да приложите в AliExpress. Кликнете върху символа на ножици, като по този начин ще копирате промоционалния код. След това кликнете върху оранжевия бутон „Използвайте купон“. Ще бъдете пренасочени към магазина AliExpress. Изберете продуктите, които ви интересуват, и след това кликнете върху бутона „Изберете“. Ще бъдете пренасочени към кошницата за пазаруване. В полето „Въведете кода тук“ въведете вашия промоционален код (например с просто натискане на клавишната комбинация CTRL-V) и кликнете върху „Прилагане“. Сега остава само да завършите покупката.

Изображение

Ако не можете да използвате даден купон за отстъпка, това може да се дължи на ограничение във времето на валидност на купона или купонът може да важи само за избрани видове продукти - затова прочетете правилата и условията за използване на купона.

AliExpress преглед

Jivko K.

09.04.2024 5.0

Yana L.

04.04.2024 5.0

Владимира Г.

29.03.2024 5.0

Магазини, в които също Ви възнаграждаваме

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

Условия за покупка

Общи условия за ползване

 • Ще получите и награда, когато купувате на специални цени. Но внимавайте с купоните за отстъпка. Ако използвате талон, различен от този, който е издаден от Tipli, наградата може да не бъде кредитирана.
 • Ще получите и награда, когато купувате на специални цени. Но внимавайте с купоните за отстъпка. Ако използвате талон, различен от този, който намерите в Tipli, наградата може да не бъде кредитирана.
 • За покупки от чужбина, курса на обмена на Чешката крона също играе важна роля. Това може да даде резултат върху малки вариации за сумата на наградата.
 • За успешното кредитиране на наградата, Вие винаги трябва да активирате cookies, когато сте на сайта на магазина.
 • Наградата не е кредитирана? Попълнете във Формата за гарантирано удовлетворение и ние ще разрешим проблема възможно най-скоро
Вижте условия за ползване

Проверете, за да видите дали получавате награда за този продукт:

AliExpress в други държави

Успешно пренасочване.

Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

След извършване на покупката ще кредитираме наградата в рамките на 48 часа.

 • Пренасочване към магазина

  Пренасочването беше извършено успешно.

 • Покупка в магазина

  Направете покупка на продукт по Ваш избор.

 • Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

  След като направите поръчката си, ние ще кредитираме наградата ви във вашия акаунт в Tipli в рамките на 48 часа.

Наистина ли искате да загубите до 3,45% обратно за Вашата AliExpress покупка?

Просто се регистрирайте безплатно и никога няма да пропуснете никакви награди.

Точно сега към новия Ви акаунт 10 лв Ще получите допълнителна бонус награда със същата сума за всяка покупка. Общо можете да спечелите до 10 лв. за вашите покупки.

- или -
Като се регистрирате, вие се съгласявате с условията за ползване и с обработването на лични данни.
Вече имате акаунт? Влезте