AliExpress

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

за AliExpress

Продуктите от цял свят на едно натискане на с пръст – това може да се опише като китайския феномен AliExpress, който са заобичали милиони хора от всички краища на планетата. За разлика от конкуренцията, Aliexpress не работи като обикновен посредник, а свързва своите клиенти директно с конкретни производители, затова предлага продукти на безконкурентни цени. Aliexpress е сред най-големите онлайн пазари в света и предлага милиони продукти на най-добрите възможни цени. Тук може да намерите всичко, от електроника до облекло и играчки за деца. При много продукти има и безплатна доставка. Така евтината покупка никога не е била по-лесна.

Код за намаление AliExpress

Кешбек до 3,45 % на всичко в магазина AliExpress

Валидна до 02.12.2023

 
   

Продуктите от цял свят на едно натискане на с пръст – това може да се опише като китайския феномен AliExpress, който са...

Weakly Deals отстъпки до - 70% на стоки в Aliexpress.com

Валидна до 31.12.2023

+ до 3,45 % обратно към покупката

В онлайн магазин Aliexpress получавате до - 70% отстъпки на избрани стоки в секцията Weekly Deals. още

Super Value Deals отстъпки до - 60% на стоки в Алиекспрес.ком

Валидна до 31.12.2023

+ до 3,45 % обратно към покупката

В онлайн магазин Aliexpress получавате до - 60% отстъпки на избрани стоки в секцията Super Value Deals. още

Cтоки от алиекспрес

Китайският магазин предлага всичко, за което се сетите - от дрехи, обувки, бижута и козметика до електроника, трайни телефони, части за автомобили, домашно обзавеждане, градински аксесоари и играчки. В този онлайн магазин ще откриете над 100 милиона продукта. Разгледайте и закупете стоки от Алиекспрес. Открийте невероятни оферти и широк избор на достъпни цени. Ако не намерите това, което търсите тук, то за съжаление то вероятно дори не съществува. Налице са и редица възможности за спестяване, особено намаления в алиекспрес. Не забравяйте купона Aliexpress.

Изображение

Как да спестите с Aлиекспрес

Алиекспрес е известен със своите фантастични оферти и промоции. Редовните намаления в Алиекспрес са чудесен начин да намерите страхотни сделки на изненадващо ниски цени. Има много начини да спестите с AliExpress. Това е една от причините, поради които този онлайн пазар стана толкова популярен в целия свят. Aliexpress Bulgaria не прави изключение. Можете да видите много продукти с отстъпка директно на главната страница. Можете също така да сравнявате всички категории продукти от най-евтините до най-скъпите. Също така следете седмичните оферти, където можете да намерите 70% намаления. Също така разгледайте ексклузивните купони на AliExpress.

Определено ви препоръчваме да следите датите, на които се провеждат най-популярните събития за пазаруване през годината. Това определено са Черният петък и Денят на AliExpress. По време на двата празника на пазаруването можете да спестите повече от значително. Всъщност отстъпките достигат зашеметяващи висоти от 90% от първоначалната цена.

Докато разглеждате категориите, не забравяйте да отбележите полето "Безплатна доставка". Така ще избегнете ненужни такси за доставка.

Не забравяйте за опцията за връщане на пари в Tipli. Освен това получаването на пари обратно може да се комбинира с всички гореспоменати методи за спестяване.

Как да получите AliExpress promo code

Промо код на AliExpress, код за отстъпка или купон за отстъпка може да бъде намерен най-често директно на уебсайта на AliExpress. Често това са специални кодове, които са валидни само за избран набор от продукти и не могат да се комбинират с други предимства. Промо кодове на AliExpress можете да намерите и директно в Tipli, където тези кодове винаги са подредени грижливо с описание за какво може да се приложи кодът. Продуктовият спектър винаги е изключително широк.

Социалните мрежи като Facebook, Instagram и Twitter са скрити съкровищници за намаления и промоционални кодове на Алиекспрес. Поддържайте активност в тези платформи и следете страниците на Алиекспрес. Често там се публикуват изключителни оферти, които не се намират на други места. Алиекспрес promo code може да ви изскочи точно когато не го очаквате, но трябва да сте бдителни.

И помнете, че пазаруването в Алиекспрес не само предлага разнообразие и удобство, но и възможност да намерите истински съкровища на невероятни цени. Пазарувайте умно, използвайте намаленията в Алиекспрес и усетете радостта от спестяването!

AliExpress кодове за намаления, които пропуснахте

Black Friday код за отстъпки - $50 при покупка в Aliexpress.com

29.11.2023

Black Friday код за отстъпки - $80 при покупка в Aliexpress.com

29.11.2023

Black Friday код за отстъпки - $6 при покупка в Aliexpress.com

29.11.2023

Black Friday код за отстъпки - $20 при покупка в Aliexpress.com

29.11.2023

Black Friday код за отстъпки - $10 при покупка в Aliexpress.com

29.11.2023

Как да използвам ваучери за AliExpress

Не знаете как да приложите промоционален код или купон в AliExpress? Изберете вашата отстъпка и спестете. Изберете най-добрия промоционален код (цялата актуална оферта можете да намерите по-горе), който бихте искали да приложите в AliExpress. Кликнете върху символа на ножици, като по този начин ще копирате промоционалния код. След това кликнете върху оранжевия бутон „Použiť kupón“. Ще бъдете пренасочени към магазина AliExpress. Изберете продуктите, които ви интересуват, и след това кликнете върху бутона „Vybrať“. Ще бъдете пренасочени към кошницата за пазаруване. В полето „Enter code here“ въведете вашия промоционален код (например с просто натискане на клавишната комбинация CTRL-V) и кликнете върху „Apply“. Сега остава само да завършите покупката.

Изображение

Ако не можете да използвате даден купон за отстъпка, това може да се дължи на ограничение във времето на валидност на купона или купонът може да важи само за избрани видове продукти - затова прочетете правилата и условията за използване на купона.

Магазини, в които също Ви възнаграждаваме

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

Условия за покупка

Общи условия за ползване

 • Ще получите и награда, когато купувате на специални цени. Но внимавайте с купоните за отстъпка. Ако използвате талон, различен от този, който е издаден от Tipli, наградата може да не бъде кредитирана.
 • Ще получите и награда, когато купувате на специални цени. Но внимавайте с купоните за отстъпка. Ако използвате талон, различен от този, който намерите в Tipli, наградата може да не бъде кредитирана.
 • За покупки от чужбина, курса на обмена на Чешката крона също играе важна роля. Това може да даде резултат върху малки вариации за сумата на наградата.
 • За успешното кредитиране на наградата, Вие винаги трябва да активирате cookies, когато сте на сайта на магазина.
 • Наградата не е кредитирана? Попълнете във Формата за гарантирано удовлетворение и ние ще разрешим проблема възможно най-скоро
Вижте условия за ползване

Проверете, за да видите дали получавате награда за този продукт:

Успешно пренасочване.

Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

След извършване на покупката ще кредитираме наградата в рамките на 48 часа.

 • Пренасочване към магазина

  Пренасочването беше извършено успешно.

 • Покупка в магазина

  Направете покупка на продукт по Ваш избор.

 • Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

  След като направите поръчката си, ние ще кредитираме наградата ви във вашия акаунт в Tipli в рамките на 48 часа.

Наистина ли искате да загубите до 3,45 % обратно за Вашата AliExpress покупка?

Просто се регистрирайте безплатно и никога няма да пропуснете никакви награди.

Точно сега към новия Ви акаунт 10 лв Ще получите допълнителна бонус награда със същата сума за всяка покупка. Общо можете да спечелите до 10 лв. за вашите покупки.

- или -
Като се регистрирате, вие се съгласявате с условията за ползване и с обработването на лични данни.
Вече имате акаунт? Влезте