Tirendo

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

Код за отстъпка от Tirendo

Tirendo предлага широк избор от висококачествени автомобилни гуми за всички видове превозни средства. Тук ще намерите гуми за всеки сезон и всякакви пътни условия, гарантиращи безопасност и ефективност на пътя. Използвайте код за отстъпка от Tirendo, за да получите отлични намаления при покупка на гуми. Това е чудесен начин да поддържате автомобила си в оптимално състояние, като същевременно спестявате. Tirendo предлага качествени продукти от доказани производители, което ви осигурява спокойствие при шофиране във всякакви условия.

Вземете 10 лв. преди да пазарувате от Tirendo

Регистрирайте се в Tipli и получете обратно парите си от вашите онлайн покупки. Ще получите допълнителен бонус със същата сума за всяка покупка. Като цяло можете да спечелите до 10 лв като бонус награди. Това е оферта за Tipli, а не за Tirendo.

Код за намаление Tirendo

Най-добрите начини за спестяване:

 • Ако имате уеб страница за продажба на автомобили, гуми или джанти може да се присъедините към афилиейт програмата на tirendo.bg и да започнете да печелите още утре.
 • Tirendo предлагат безплатна доставка при определени условия. Може да проверите какви направо в страницата на онлайн магазина им.
 • Не забравяйте да се абонирате за бюлетина им, за да не изтървете най-добрите оферти и нови промоции, които може да следите и тук на Tipli.Магазини, в които също Ви възнаграждаваме

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

Условия за покупка

Общи условия за ползване

 • Обикновено изчисляваме възнаграждението от нетната стойност на стоките без ДДС. Това означава, че ще приспаднем таксите за доставка и ДДС от общата цена на поръчката.
 • Ще получите и награда, когато купувате на специални цени. Но внимавайте с купоните за отстъпка. Ако използвате талон, различен от този, който намерите в Tipli, наградата може да не бъде кредитирана.
 • За покупки от чужбина, курса на обмена на Чешката крона също играе важна роля. Това може да даде резултат върху малки вариации за сумата на наградата.
 • За успешното кредитиране на наградата, Вие винаги трябва да активирате cookies, когато сте на сайта на магазина.
 • Наградата не е кредитирана? Попълнете във Формата за гарантирано удовлетворение и ние ще разрешим проблема възможно най-скоро
Вижте условия за ползване

Tirendo в други държави

Успешно пренасочване.

Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

След извършване на покупката ще кредитираме наградата в рамките на 48 часа.

 • Пренасочване към магазина

  Пренасочването беше извършено успешно.

 • Покупка в магазина

  Направете покупка на продукт по Ваш избор.

 • Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

  След като направите поръчката си, ние ще кредитираме наградата ви във вашия акаунт в Tipli в рамките на 48 часа.

Наистина ли искате да загубите 1,5% обратно за Вашата Tirendo покупка?

Просто се регистрирайте безплатно и никога няма да пропуснете никакви награди.

Точно сега към новия Ви акаунт 10 лв Ще получите допълнителна бонус награда със същата сума за всяка покупка. Общо можете да спечелите до 10 лв. за вашите покупки.

- или -
Като се регистрирате, вие се съгласявате с условията за ползване и с обработването на лични данни.
Вече имате акаунт? Влезте