K4G

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

K4G.com кодове за отстъпка и намаления

K4G.com специализира в продажбата на дигитални стоки за платформите PC, PlayStation, Xbox и Nintendo. Магазинът предлага широк избор от нови издания на достъпни цени и работи с бърза доставка и качествено обслужване на клиентите, което го прави идеален за отдадени геймъри. В оналйн магазина, често може да се възползвате от K4G.com купони и намаления и да закупете игрите, който търсите по-евтино. Също така може да се абонирате за онлайн игри и закупите карти за подарък, а по време на специални акции като Black Friday, също можете да намерите търсните от вас дигитални стоки на намаление.

Вземете 10 лв. преди да пазарувате от K4G

Регистрирайте се в Tipli и получете обратно парите си от вашите онлайн покупки. Ще получите допълнителен бонус със същата сума за всяка покупка. Като цяло можете да спечелите до 10 лв като бонус награди. Това е оферта за Tipli, а не за K4G.

Код за намаление K4G

Отстъпки на софтуери в K4G.com

+ до 1,5% обратно към покупката
 

В електронния магазин K4G ще откриете намаления на различни софтуерни продукти. още

Съвети за спестяване в K4G.com

 • Абонирайте се за бюлетина на K4G.com: Бъдете в течение с офертите като се абонирате за бюлетина им. Така ще бъдете първите, които ще научат за разпродажбите им, специални им оферти и K4G.com кодове за отстъпка.
 • Пазарувайте по време на K4G.com разпродажба: Възползвайте се от се от намаленията на видео игри, софтуери и колекционерски стоки по време на K4G.com разпродажби. По време на тях, ще намерите най-новите издания на достъпни цени.
 • Последвайте K4G.com в социалните медии: Можете да спестите и да сте в течение с K4G.com разпродажбите, когато ги последвате в социалните медии. Там те редовно актуализират специалните си оферти от които можете да се възползвате.
 • Добавете K4G.com в списъкът си с любими магазини в Tipli: В Tipli можете да кликнете върху сърцето в профила на K4G.com и да го означете като любим. Така ще можете лесно да проверете отново за специални оферти, намаления и кодове за отстъпка преди да пазарувате на едно място.

Магазини, в които също Ви възнаграждаваме

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

Условия за покупка

Общи условия за ползване

 • Обикновено изчисляваме възнаграждението от нетната стойност на стоките без ДДС. Това означава, че ще приспаднем таксите за доставка и ДДС от общата цена на поръчката.
 • Ще получите и награда, когато купувате на специални цени. Но внимавайте с купоните за отстъпка. Ако използвате талон, различен от този, който намерите в Tipli, наградата може да не бъде кредитирана.
 • За покупки от чужбина, курса на обмена на Чешката крона също играе важна роля. Това може да даде резултат върху малки вариации за сумата на наградата.
 • За успешното кредитиране на наградата, Вие винаги трябва да активирате cookies, когато сте на сайта на магазина.
 • Наградата не е кредитирана? Попълнете във Формата за гарантирано удовлетворение и ние ще разрешим проблема възможно най-скоро
Вижте условия за ползване
Връщане на пари от покупка до 1,5%
Нов клиент 1,5%
Съществуващ клиент 0,75%
Вижте всички оферти ↓

K4G в други държави

Успешно пренасочване.

Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

След извършване на покупката ще кредитираме наградата в рамките на 48 часа.

 • Пренасочване към магазина

  Пренасочването беше извършено успешно.

 • Покупка в магазина

  Направете покупка на продукт по Ваш избор.

 • Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

  След като направите поръчката си, ние ще кредитираме наградата ви във вашия акаунт в Tipli в рамките на 48 часа.

Наистина ли искате да загубите до 1,5% обратно за Вашата K4G покупка?

Просто се регистрирайте безплатно и никога няма да пропуснете никакви награди.

Точно сега към новия Ви акаунт 10 лв Ще получите допълнителна бонус награда със същата сума за всяка покупка. Общо можете да спечелите до 10 лв. за вашите покупки.

- или -
Като се регистрирате, вие се съгласявате с условията за ползване и с обработването на лични данни.
Вече имате акаунт? Влезте