Agoda

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

за Agoda

Заминавате на мечтана почивка в чужбина? Не подценявайте настаняването и изберете наистина хубава стая, където можете да се отпуснете перфектно. Къде да намерите качествена квартира на достъпна цена? Опитайте портала за резервации на Agoda, който предлага повече от милион места за настаняване и услуги на повече от 37 езика. В Agoda.com винаги ще намерите подходящ хотел, хостел или апартамент.

Вземете 10 лв. преди да пазарувате от Agoda

Регистрирайте се в Tipli и получете обратно парите си от вашите онлайн покупки. Ще получите допълнителен бонус със същата сума за всяка покупка. Като цяло можете да спечелите до 10 лв като бонус награди. Това е оферта за Tipli, а не за Agoda.

Код за намаление Agoda

За магазина Agoda


Ако се притеснявате за вашата бъдеща почивка, то доверете се на водещия световен онлайн туристически лидер и свързаните с него услуги, за да улесните изцяло вашия процес. Не е необходимо да изследвате различни уебсайтове, за да сравнявате цени или да се безпокоите дали сте разгледали всички възможности. От закупуване на билети и резервации за настаняване до наемане на автомобили и получаване на туристическа информация за места, които трябва да посетите – всичко може да се направи на едно място сега. През удобната и точна платформа на Agoda, можете да резервирате хотели и да проверявате полети онлайн

Изображение


Как да спестите в Agoda

В раздела купони и оферти, ще откриете предварително подбрани оферти, които могат да помогнат да намалите разходите за настаняване. Там ще откриете отзиви и оценки за хотели и апартаменти, гарантирайки перфектен престой без неприятни изненади. За да осигури на своите клиенти най-изгодните резервации, сайтът предоставя разнообразие от възможности за настаняване, включително краткосрочни и дългосрочни варианти.

Лоялна програма 

Присъединете се към техния VIP клуб, за да се възползвате от допълнителни отстъпки, предимства и гаранции. Ако комбинирате резервации за полет, настаняване и други услуги като кола под наем или гаранция за едно или няколко места, ще се радвате на допълнителни, изкушителни отстъпки.

Магазини, в които също Ви възнаграждаваме

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

Условия за покупка

Общи условия за ползване

 • Обикновено изчисляваме възнаграждението от нетната стойност на стоките без ДДС. Това означава, че ще приспаднем таксите за доставка и ДДС от общата цена на поръчката.
 • Ще получите и награда, когато купувате на специални цени. Но внимавайте с купоните за отстъпка. Ако използвате талон, различен от този, който намерите в Tipli, наградата може да не бъде кредитирана.
 • За покупки от чужбина, курса на обмена на Чешката крона също играе важна роля. Това може да даде резултат върху малки вариации за сумата на наградата.
 • За успешното кредитиране на наградата, Вие винаги трябва да активирате cookies, когато сте на сайта на магазина.
 • Наградата не е кредитирана? Попълнете във Формата за гарантирано удовлетворение и ние ще разрешим проблема възможно най-скоро
Вижте условия за ползване

Agoda в други държави

Успешно пренасочване.

Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

След извършване на покупката ще кредитираме наградата в рамките на 48 часа.

 • Пренасочване към магазина

  Пренасочването беше извършено успешно.

 • Покупка в магазина

  Направете покупка на продукт по Ваш избор.

 • Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

  След като направите поръчката си, ние ще кредитираме наградата ви във вашия акаунт в Tipli в рамките на 48 часа.

Наистина ли искате да загубите 3% обратно за Вашата Agoda покупка?

Просто се регистрирайте безплатно и никога няма да пропуснете никакви награди.

Точно сега към новия Ви акаунт 10 лв Ще получите допълнителна бонус награда със същата сума за всяка покупка. Общо можете да спечелите до 10 лв. за вашите покупки.

- или -
Като се регистрирате, вие се съгласявате с условията за ползване и с обработването на лични данни.
Вече имате акаунт? Влезте