Rentalcars

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

Rentalcars намаления и кешбек

Rentalcars е онлайн платформата за автомобили под наем, която прави търсенето на превозни средства по време на почивка по-лесно и успешно. Сайтът им предлага достъп до много компании за автомобили под наем в различни държави, което Ви позволява да се наслаждавате на пътуването си всеки ден на различно място. Можете да приложите Rentalcars код за отстъпка и да резервирате кола под наем по-евтино, а по време на специални евенти, платформата предлага още повече Rentalcars оферти на изгодни цени. Изберете желаната дестинация и пътувайте удобно и свободно.

Вземете 10 лв. преди да пазарувате от Rentalcars

Регистрирайте се в Tipli и получете обратно парите си от вашите онлайн покупки. Ще получите допълнителен бонус със същата сума за всяка покупка. Като цяло можете да спечелите до 10 лв като бонус награди. Това е оферта за Tipli, а не за Rentalcars.

Код за намаление Rentalcars

До 20% отстъпка при резервация от минимум $150 в Rentalcars

Валидна до 22.06.2024

+ до 5% обратно към покупката

При плащане на резрвация в Rentalcars от минимум $150, копирайте кодът за отстъпка и го поставете в полето "промоционален код" за да получите до… още

Rentalcars отстъпка до 30%

+ до 5% обратно към покупката

При резервация в Rentalcars, моцете да спестете до 30% при плащане. Офертата не изисква код за отстъпка. още

Намаления от Rentalcars

+ до 5% обратно към покупката
 

Абонирайте се за бюлетина на Rentalcars и следете всички техни актуални промоции. Пътувайте изгодно сега. още

Безплатно анулиране на резервация в Rentalcars

+ до 5% обратно към покупката
 

В платформата на Rentalcars, можете безплатно да анулирате повечето резервации на автомобили под наем до 48 часа преди взимането. още

Съвети за спестяване в Rentalcars

 • Възползвайте се от Rentalcars оферти директно на уебсайта им.
 • Абонирайте се за бюлетина за да получите специални Rentalcars оферти директно в пощата си.
 • Комбинирайте резервацията си в Rentalcars със други магазини като KKday, Point a Hotels и GRUPO XCARET.

Как да използвам Rentalcars отстъпка или кешбек

Ако не занете как да използвате Rentalcars код за отстъпка или кешбек, следвайте следните стъпки:

 1. Изберете Rentalcars оферта от опциите в секцията на Tipli по-горе. 
 2. След като си изберете превозно средство, кликнете бутона „Резервирай“. 
 3. След като въведете информацията за резервацията си, отидете на полето с надпис „Промоционален код“.
 4. Поставете кода си в него и кликнете „Прилагане“. 
 5. Вашата Rentalcars отстъпка ще бъде добавена и изчислена при плащане.

При резервация в платформата на Rentalcars чрез Tipli, получавате част от парите си обратно. Можете също така да получите пари за пазаруване в известни магазини като Agoda, Kiwi, Swiss или да разгледате други магазини в категорията на Tipli за настаняване и пътуване.

Още информация за спестяване в Rentalcars

Ако сте нов клиент и това е първият път в който използвате платформата, за да наемете автомобил, можете да се възползвате от специален Rentalcars код за отстъпка, за да спестите при първата си поръчка. Платформата също често провеждат специални промоции и евенти, по време на които клиентите могат лесно да получат и използват специални оферти за Rentalcars намаления и кешбек.

Колко дълго са валидни кодовете за отстъпка и намаленията в Rentalcars?

В акаунт на Rentalcars в Tipli, можете да видите списък с актуални всички кодове за отсъпки, намаления и промоции. Обикновенно, всеки код за отстъпка и оферта за намаление показва и времето на изтичане. Ако го използвате в рамките на срока му за валидност, получавате и съответната Rentalcars отстъпка, но не можете да го използвате след изтичането му.

Защо да използвате Rentalcars за наемане на автомобил?

Удобна и достъпна платформа: Намирането на подходящият за вашите нужди автомобил или друг вид превозно средство става все много лесно в Rentalcars. Тaзи онлайн платформа позволява на клиентите си да наемат желаното от тях превозно средство бързо и на удобна за тях локация. Всичко това се случва без необходимост да напускате комфорта на дома си. Също така, можете да управлявате всички Ваши резервации дирекно от сайта на Rentalcars през бутона "Управление на резервация" в горният десен ъгъл на екрана. Платформата им е лесна за навигация, предоставяща най-доброто обслужване.

Разнообразен избор от автомобили и превозни средстава в зависимост от нуждите Ви: В платформата на Rentalcars ще намерите широко разнообразие автомобили и превозни средства, отговарящи на нуждите и предпочитанията Ви, независимо дали се нуждаете от по-малък градски автомобил за кратко пътуване или по-голям ван за семейна ваканция. Също така, можте да се възползвате от допълнителни услуги, като детски седалки, допълнителни шофьори и още, които ще направят пътуването ви по-приятно. 

Сигурност и гаранция: Всяка компания предпставяща автомобили под наем в платформата на Rentalcars е доверен партньор, преминал всичките нужни тестове. Rentalcars разполага с екип от специалисти, който винаги посещава компаниите за автомобили под наем, преди те да бъдат изложени като опция на платформата. Това означава че може да разчитате винаги да имте видът кола както е описан на сайта. Също така, всички автомобили и превозни средства в платформата на Rentalcars са гарантирани модели регистрирани в последните няколко години. 

Предложения за всякакъв вид бюджет: Едно от най-големите предимства в Rentalcars са предложенията достъпни за клиенти със всякакъв вид бюджети. Платформата осигурява най-добрите и дoстъпни цени с високо качество на услугите си. Rentalcars редовно организират евенти и промоции, които предоставят допълнителни възможности за спестяване и получаване на пари обратно.

Как да получите актуална информация за Rentalcars кодове за отстъпка, намаления и оферти?

Един от най-добрите начини за намирането на Rentalcars кодове за отстъпка и специални оферти са:

 • Следете сайта на Rentalcars целогодишнo и се информирайте за предстоящи оферти. Можете също да намерите актуална информация и като следите профилът им в Tipli.
 • Rentalcars постоянно актуализира своите промоции и отстъпки в акаунтите си в социалните си платформи. За да не ги пропуснете, последвате ги в Instagram и Facebook.
 • Абонирайте се за бюлетина на Rentalcars или Tipli за да получавате изключителни и актуални Rentalcars оферти директно на мейла си.
Изображение

Какво още предлага Rentalcars?

 • Гъвкави условия: При резервация на автомобил в Rentalcars, можете да анулирате или промените повечето видове резервации безплатно до 48 часа преди предназначеният час за взимане на превозното средство.
 • Без скрити такси: При резервация на автомобил в Rentalcars, винаги знаете за какво точно плащате. При изготвянето и резервирането на Rentalcars оферта, винаги можете да проверите стойността на всичко, за което плащате в полето "Разбивка на цената на автомобила".
 • Гаранция за получаване на пари обратно: Ако сте намерили същата оферта на по-ниска цена при резервация на автомобил в Rentalcars, те ще ви върнем разликата в цената.
 • Чисти автомобили и отговорно обслужване: При резервация на автомобил в Rentalcars, винаги получавате чист в перфектно състояние, а при вземане на колата, персоналът спазва практиките за социално дистанциране. 

Rentalcars кодове за намаления, които пропуснахте

Безплатно анулиране от Rentalcars

30.04.2024

Какво ми е необходимо, за да наема автомобил в Rentalcars?

За да резервирате автомобил в Rentalcars, ви трябва: 

 • Кредитна или дебитна карта.
 • Електронен ваучер, показващ, че сте заплатили.
 • Валидна шофьорска книжка.
 • Паспорт или друг документ за самоличност.

На колко навършени години трябват за да наема автомобил в Rentalcars?

За да наемете автомобил в Rentalcars, трябва да сте на възраст е между 21 и 70 години.

Каква застраховка предлага Rentalcars?

Повечето автомобили предлагани от Rentalcars включват застраховка „Защита при кражба“ и „Покритие при щети“. За повече подробности, проверете правилата и условията на Rentalcars.

Магазини, в които също Ви възнаграждаваме

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

Условия за покупка

Общи условия за ползване

 • Обикновено изчисляваме възнаграждението от нетната стойност на стоките без ДДС. Това означава, че ще приспаднем таксите за доставка и ДДС от общата цена на поръчката.
 • Ще получите и награда, когато купувате на специални цени. Но внимавайте с купоните за отстъпка. Ако използвате талон, различен от този, който намерите в Tipli, наградата може да не бъде кредитирана.
 • За покупки от чужбина, курса на обмена на Чешката крона също играе важна роля. Това може да даде резултат върху малки вариации за сумата на наградата.
 • За успешното кредитиране на наградата, Вие винаги трябва да активирате cookies, когато сте на сайта на магазина.
 • Наградата не е кредитирана? Попълнете във Формата за гарантирано удовлетворение и ние ще разрешим проблема възможно най-скоро
Вижте условия за ползване

Rentalcars в други държави

Успешно пренасочване.

Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

След извършване на покупката ще кредитираме наградата в рамките на 48 часа.

 • Пренасочване към магазина

  Пренасочването беше извършено успешно.

 • Покупка в магазина

  Направете покупка на продукт по Ваш избор.

 • Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

  След като направите поръчката си, ние ще кредитираме наградата ви във вашия акаунт в Tipli в рамките на 48 часа.

Наистина ли искате да загубите до 5% обратно за Вашата Rentalcars покупка?

Просто се регистрирайте безплатно и никога няма да пропуснете никакви награди.

Точно сега към новия Ви акаунт 10 лв Ще получите допълнителна бонус награда със същата сума за всяка покупка. Общо можете да спечелите до 10 лв. за вашите покупки.

- или -
Като се регистрирате, вие се съгласявате с условията за ползване и с обработването на лични данни.
Вече имате акаунт? Влезте