При регистрация, давам моето доброволно съгласие за обработване на личните ми данни в съответствие със закона за обработване на лични данни и Регламент 2016/679 на Европейския парламент и Съвет (GDPR) на Tipli s.r.o.

Администраторът на вашите лични данни е дружеството Tipli s.r.o., ID No.: 053 99 092, със седалище Na Poříčí 1067/25, Nové Město, 110 00 Прага 1, регистрирано в Търговския регистър, воден към Общинския съд в Прага , раздел C, вписване 263037.

С администратора може да се свържете:
(a)   писмено на посочения по-горе адрес на управление на администратора,
(b)  писмено на електронна поща [email protected].

Администраторът не отговаря на условията за задължително назначаване на Длъжностно лице по защита на данните (DPO) и следователно ДЛЗД не е назначено от Администратора.

Защо се нуждаем от Вашето съгласие за обработване на личните Ви данни?

VТъй като бихме искали да Ви информираме за нашите оферти по-често от веднъж седмично, ние се нуждаем от Вашето съгласие за обработване на личните Ви данни.

С каква цел обработване Вашите лични данни.

Ние обработваме Вашите лични данни само до степента, за целта и въз основа на упълномощаването (правно заглавие), посочено тук:

Цел
Обхват на обработваната информация
Правно заглавие
Изпращане на новини и оферти за намаления
Адрес на електронната поща
Съгласие за обработка на лични данни

Предоставянето на тези лични данни е напълно доброволно от Ваша страна, въпреки това, без тях, ние не бихме могли да Ви информираме навреме в случай на настоящи оферти. Освен това, Вие имате право да оттеглите съгласието си по всяко време, изпращайки заявка на един от посочените контакти от администратора, без това да засяга законосъобразността на обработката на данните, въз основа на даденото съгласие преди неговото оттегляне.

За какъв период от време ние обработваме Вашите лични данни?

Ние обработване Вашите лични данни само за необходимото време за изпълнение на целта, заради която Вашите лични данни са били събирани. Максималният период от време, за който Вашите лични данни ще бъдат обработвани е 10 години, считайки от датата на даденото съгласи за обработка. Въпреки това, имате правото да поискате изтриване на Вашите лични данни по всяко време.

На кого предоставяме Вашите лични данни?

По-долу посочваме списък на категориите от възможни получатели, заедно с причините защо Вашите лични данни могат да бъдат разкрити:

Получател
Причина за достъп
Физически или Юридически лица, отговорни за функционирането на нашата интернет страница и нашия софтуер (компютърни системи)
Понастоящем използваме доставчик на софтуерни улуги, който обслужва нашата интернет страница и компютърни системи в ролята си на процесор.
Физически или Юридически лица, отговорни за изпращане на съобщения на електронна поща и съобщения на телефон.
Понастоящем използваме доставчик на услуги, който изпраща съобщени по електронна поща или на телефон от наше име.
Физически или Юридически лица, предоставящи платформа за поддръжка, за да обработват заявки от потребители.
Понастоящем използваме доставчик на платформа за поддръжка, който в ролята си на процесор я управлява от наше име.
Физически или Юридически лица, предоставящи услуга за препращане на съобщения по електронна поща.
Понастоящем използваме доставчик на услуги, който препраща Вашите електронни съобщения.

Затваряне на акаунт и изтриване на лични данни

PАко решите да затворите акаунта си или желаете да изтриете Вашите лични данни, можете да го направите от следния линк this link. Като алтернатива, можете да се свържете с нас директно на [email protected]

Бихме искали да Ви информираме, че ние винаги ще се съобразим с правото Ви да получите информация за това на кого, кога и за какво се предоставят Вашите лични данни.

Администраторът не препраща Вашите лични данни извън ЕС или до която и да е международна организация.

Искате ли да загубите до & от всяка онлайн покупка?

Просто се регистрирайте безплатно и никога няма да пропуснете никакви награди.

Точно сега към новия Ви акаунт 10 лв Ще получите допълнителна бонус награда със същата сума за всяка покупка. Общо можете да спечелите до 10 лв. за вашите покупки.

- или -
Като се регистрирате, вие се съгласявате с условията за ползване и с обработването на лични данни.
Вече имате акаунт? Влезте