eSky

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

за eSky

Интернет порталът eSky предлага широка гама от услуги за планиране на пътувания, включително евтини билети за избрани дестинации. Независимо дали планирате кратко пътуване или дълъг отпуск, eSky може да ви помогне да откриете най-добрите оферти. Освен билети за полети, сайтът предлага и възможности за наемане на автомобили, което е идеално за тези, които искат да изследват дестинацията си със свой собствен ритъм. За любителите на морските приключения, има опция за наемане на яхти, което може да превърне вашата ваканция в незабравимо изживяване.

Вземете 10 лв. преди да пазарувате от eSky

Регистрирайте се в Tipli и получете обратно парите си от вашите онлайн покупки. Ще получите допълнителен бонус със същата сума за всяка покупка. Като цяло можете да спечелите до 10 лв като бонус награди. Това е оферта за Tipli, а не за eSky.

За магазина eSky

В онлайн магазина eSky се предлагат евтини полети до над 50 държави по света. Тук ще намерите всичко необходимо за вашата почивка. Освен билети за полети, той предлага също евтини коли под наем, нискотарифно настаняване и застраховки. С милиони доволни клиенти зад гърба си, наистина можете да се доверите на нашите услуги. eSky България позволява на клиентите бързо и удобно да търсят и резервират евтини полети, хотели и застраховки.

Изображение

Ето как можете да спестите пари, използвайки eSky България

На уебсайта на eSky ще намерите много начини да спестите пари за полети и настаняване. Можете да пазарувате целогодишно на наистина ниски цени, които са достъпни за всеки. Има също категория със специални оферти, където можете да намерите най-добрите предложения. Магазинът редовно предлага различни отстъпки за настаняване или билети за полети. Регистрирайте се и възползвайте се от специални предложения само за вас. Всички оферти са достъпни директно на техния уебсайт или на портала Tipli. Също така е стойностно да следите социални медии като Facebook и Instagram, където постоянно сте информирани за последните новини.

За да платите възможно най-малко за полетите на eSky, е добра идея да започнете търсенето си няколко месеца преди вашия пътуване. Въпреки че има налични евтини полети в последния момент, често плащате най-ниските цени, ако резервирате билетите си предварително. Въпреки това, за да намерите евтини оферти в последния момент, най-добре е да използвате търсачки за полети, които показват отделни категории като "Сделки" или подчертават най-добрите оферти. Добра идея е да търсите оферти през средата на седмицата, тъй като цените на билетите за уикенда могат да бъдат високи.

eSky кодове за намаления, които пропуснахте

Промоционални самолетни билети от 30 € за двупосочен полет на eSky.bg

30.06.2024

Магазини, в които също Ви възнаграждаваме

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

Условия за покупка

Общи условия за ползване

 • Обикновено изчисляваме възнаграждението от нетната стойност на стоките без ДДС. Това означава, че ще приспаднем таксите за доставка и ДДС от общата цена на поръчката.
 • Ще получите и награда, когато купувате на специални цени. Но внимавайте с купоните за отстъпка. Ако използвате талон, различен от този, който намерите в Tipli, наградата може да не бъде кредитирана.
 • За покупки от чужбина, курса на обмена на Чешката крона също играе важна роля. Това може да даде резултат върху малки вариации за сумата на наградата.
 • За успешното кредитиране на наградата, Вие винаги трябва да активирате cookies, когато сте на сайта на магазина.
 • Наградата не е кредитирана? Попълнете във Формата за гарантирано удовлетворение и ние ще разрешим проблема възможно най-скоро
Вижте условия за ползване
Връщане на пари от покупка до 4%
Package 4%
Hotel 3%
Flight, Ancillary, Insurance 2%
Вижте всички оферти ↓

eSky в други държави

Успешно пренасочване.

Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

След извършване на покупката ще кредитираме наградата в рамките на 48 часа.

 • Пренасочване към магазина

  Пренасочването беше извършено успешно.

 • Покупка в магазина

  Направете покупка на продукт по Ваш избор.

 • Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

  След като направите поръчката си, ние ще кредитираме наградата ви във вашия акаунт в Tipli в рамките на 48 часа.

Наистина ли искате да загубите до 4% обратно за Вашата eSky покупка?

Просто се регистрирайте безплатно и никога няма да пропуснете никакви награди.

Точно сега към новия Ви акаунт 10 лв Ще получите допълнителна бонус награда със същата сума за всяка покупка. Общо можете да спечелите до 10 лв. за вашите покупки.

- или -
Като се регистрирате, вие се съгласявате с условията за ползване и с обработването на лични данни.
Вече имате акаунт? Влезте