Autodesk

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

за Autodesk

В Autodesk ще откриете решения за софтуер, които трансформира начина, по който проектирате, конструирате и създавате. От архитектура до инженеринг и 3D дизайн, Autodesk предлага инструменти, които са от съществено значение за професионалистите в тези области. Възползвайте се от код за отстъпка в Autodesk, за да намалите разходите за тези мощни софтуерни решения. Тези отстъпки могат значително да помогнат за намаляване на инвестицията ви в професионален софтуер, правейки го по-достъпен и ефективен за вашата работа или бизнес. С Autodesk, вие не само спестявате, но и инвестирате в качество и иновации.

Вземете 10 лв. преди да пазарувате от Autodesk

Регистрирайте се в Tipli и получете обратно парите си от вашите онлайн покупки. Ще получите допълнителен бонус със същата сума за всяка покупка. Като цяло можете да спечелите до 10 лв като бонус награди. Това е оферта за Tipli, а не за Autodesk.

Код за намаление Autodesk

За магазина Autodesk

Autodesk предоставя иновативни софтуерни решения за дизайн и инженерия, които обхващат широк спектър от индустрии. Ние създаваме технологии, които ви позволяват да вдъхнувате живот на вашите визии. С AutoCAD вие сте господар на детайла във вашия дизайн. Създавайте прецизни чертежи и модели, които отразяват вашия уникален стил и възприятие. Проектирайте сгради с увереност и ефективност с Revit. От архитектурни проекти до детайлирани строителни аспекти, всяка стъпка е интегрирана и оптимизирана за вашия успех. С Fusion 360, дизайнът и инженерията стават единствено цяло. Създайте иновативни продукти със сигурност и ефективност, използвайки този интегриран софтуер за дизайн. Дайте живот на вашите идеи чрез анимации и визуални ефекти с помощта на Maya. Софтуерът, който вдъхновява творческа свобода и майсторство. Независимо дали сте архитект, инженер, дизайнер или творец, Autodesk има инструменти, които да ви помогнат да постигнете вашите амбиции. Започнете вашето технологично пътешествие с нас и открийте светът на възможностите.

Изображение

Как да спестите с Autodesk

Autodesk е водеща международна технологична компания, фокусирана върху предоставянето на иновативни софтуерни решения в областта на дизайна и инженерия. Специализирани в разнообразни индустрии, техните продукти обхващат широк спектър от инструменти, предназначени за архитекти, инженери, дизайнери и креативни професионалисти.

Разгледайте секция Разпродажба, за да намерите продукти на изключителни цени. Там може да откриете скрити съкровища и да добавите нови архитектурни проекти към вашата работа, без да нарушите бюджета си.

За да се възползвате от по-изгодни цени, можете да се абонирате за бюлетина на Autodesk, в който ще намерите актуални оферти.


Магазини, в които също Ви възнаграждаваме

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

Категория магазини

Условия за покупка

Общи условия за ползване

 • Обикновено изчисляваме възнаграждението от нетната стойност на стоките без ДДС. Това означава, че ще приспаднем таксите за доставка и ДДС от общата цена на поръчката.
 • Ще получите и награда, когато купувате на специални цени. Но внимавайте с купоните за отстъпка. Ако използвате талон, различен от този, който намерите в Tipli, наградата може да не бъде кредитирана.
 • За покупки от чужбина, курса на обмена на Чешката крона също играе важна роля. Това може да даде резултат върху малки вариации за сумата на наградата.
 • За успешното кредитиране на наградата, Вие винаги трябва да активирате cookies, когато сте на сайта на магазина.
 • Наградата не е кредитирана? Попълнете във Формата за гарантирано удовлетворение и ние ще разрешим проблема възможно най-скоро
Вижте условия за ползване

Autodesk в други държави

Успешно пренасочване.

Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

След извършване на покупката ще кредитираме наградата в рамките на 48 часа.

 • Пренасочване към магазина

  Пренасочването беше извършено успешно.

 • Покупка в магазина

  Направете покупка на продукт по Ваш избор.

 • Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

  След като направите поръчката си, ние ще кредитираме наградата ви във вашия акаунт в Tipli в рамките на 48 часа.

Наистина ли искате да загубите до 4% обратно за Вашата Autodesk покупка?

Просто се регистрирайте безплатно и никога няма да пропуснете никакви награди.

Точно сега към новия Ви акаунт 10 лв Ще получите допълнителна бонус награда със същата сума за всяка покупка. Общо можете да спечелите до 10 лв. за вашите покупки.

- или -
Като се регистрирате, вие се съгласявате с условията за ползване и с обработването на лични данни.
Вече имате акаунт? Влезте