Nike

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

за Nike

Ако искате удобни, оригинални и стилни дрехи и артикули, марката за спортни стоки Nike, която е характерна със своето лого, предлага всичко това. Клиентите ще се насладят на широка гама от обувки, спортни облекла, раници и бански костюми. Благодарение на Nike семейството се облича през цялата година. Марката постоянно изненадва с нови лимитирани издания, както и с възможността за персонализирани обувки - Nike By You.

За магазина Nike

Nike е американска компания, специализирана в производството на спортно облекло, обувки и аксесоари, позната в целия свят. В онлайн магазина можете да намерите дрехи и обувки за всички видове спорт, но и за ежедневно носене, за мъже, жени и деца. Стилни, в същото време удобни и с отлично качество - това е характеристиката на марката Nike.

Изображение

Ето как можете да спестите с онлайн магазина на Nike

Благодарение на Tipli можете да се възползвате от опцията за връщане на пари. При пазаруване в сайта Nike.com можете да получите част от сумата, която сте заплатили. Всичко, което трябва да направите, за да се възползвате от nike намаление, е да изберете кодовете за отстъпка на Nike на страницата на Tipli и да завършите поръчката както обикновено. Tipli кредитира спестената сума на вашата банкова сметка. Безплатна доставка също е възможна в този онлайн магазин, а именно за членове.

Ако пазаруването си струва, можете да изчакате и Черния петък. По случай Черния петък в сайта на Nike се предлагат изключително големи отстъпки. Nike намаление важи за nike дрехи и други спортни стоки. Независимо дали става въпрос за облекло или обувки, отстъпката е валидна. Освен това тя събира в отделна категория продуктите, за които промоцията е валидна. Ако нямате време да изчакате, разгледайте категорията "Разпродажба", където можете да избирате измежду много продукти с до 40% отстъпка. Можете да спестите не само пари, но и време, ако се решите за подаръчен сертификат на Nike вместо да търсите подходящ подарък.

Можете да получите и допълнителни отстъпки, ако станете член на Nike. Например, доставката е безплатна за членове и няма минимална сума. С членството не само получавате отстъпки, но и ставате част от огромната общност.

Nike кодове за намаления, които пропуснахте

Отстъпки от Nike 30% за дамски и мъжки спортни дрехи

29.02.2024

Отстъпки до - 30% на дрехи и маратонки Nike в Nike.com

14.01.2024

Отстъпки до - 30% на дамски дрехи и маратонки в Nike.com

31.01.2024

Отстъпки до - 30% на детски дрехи и маратонки в Nike.com

31.01.2024

Отстъпки до - 30% на мъжки дрехи и маратонки в Nike.com

31.01.2024

Black Friday код за отстъпка - 25% на спортни дрехи и обувки в Nike.com

27.11.2023

Магазини, в които също Ви възнаграждаваме

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

Условия за покупка

Общи условия за ползване

 • Ще получите и награда, когато купувате на специални цени. Но внимавайте с купоните за отстъпка. Ако използвате талон, различен от този, който е издаден от Tipli, наградата може да не бъде кредитирана.
 • Ще получите и награда, когато купувате на специални цени. Но внимавайте с купоните за отстъпка. Ако използвате талон, различен от този, който намерите в Tipli, наградата може да не бъде кредитирана.
 • За покупки от чужбина, курса на обмена на Чешката крона също играе важна роля. Това може да даде резултат върху малки вариации за сумата на наградата.
 • За успешното кредитиране на наградата, Вие винаги трябва да активирате cookies, когато сте на сайта на магазина.
 • Наградата не е кредитирана? Попълнете във Формата за гарантирано удовлетворение и ние ще разрешим проблема възможно най-скоро
Вижте условия за ползване
Връщане на пари от покупка до 1,75%
Мокри костюми, Карти за подарък, Часовник Apple 0%
Вижте всички оферти ↓

Nike в други държави

Успешно пренасочване.

Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

След извършване на покупката ще кредитираме наградата в рамките на 48 часа.

 • Пренасочване към магазина

  Пренасочването беше извършено успешно.

 • Покупка в магазина

  Направете покупка на продукт по Ваш избор.

 • Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

  След като направите поръчката си, ние ще кредитираме наградата ви във вашия акаунт в Tipli в рамките на 48 часа.

Наистина ли искате да загубите до 1,75% обратно за Вашата Nike покупка?

Просто се регистрирайте безплатно и никога няма да пропуснете никакви награди.

Точно сега към новия Ви акаунт 10 лв Ще получите допълнителна бонус награда със същата сума за всяка покупка. Общо можете да спечелите до 10 лв. за вашите покупки.

- или -
Като се регистрирате, вие се съгласявате с условията за ползване и с обработването на лични данни.
Вече имате акаунт? Влезте