KKday

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

KKday код за отстъпка

KKday е платформа за организиране на пътувания, която свързва клиентите с подходящите за тях локации за ваканционни дейности. Платформата е създадена за да направи пътуването Ви по-лесно и, в нея, можете да използвате KKday код за отстъпка, за да намалите цената като запазие качеството. В каталога им можете да резервирате дейности, като гмуркане, скално катерене, посещение на забележителности, целодневна обиколки и още много други. Свалете KKday App и направете организацията на пътуването си още по-лесна и изгодна като през него също получавате специални промокодове. 

Вземете 10 лв. преди да пазарувате от KKday

Регистрирайте се в Tipli и получете обратно парите си от вашите онлайн покупки. Ще получите допълнителен бонус със същата сума за всяка покупка. Като цяло можете да спечелите до 10 лв като бонус награди. Това е оферта за Tipli, а не за KKday.

Код за намаление KKday

Код за отстъпка 5% от ККday

+ до 1,4% обратно към покупката

Изтеглете приложението на ККday. Използвайте кода, за да се насладите на ексклузивна сделка в приложението от 5% отстъпка (ограничение от 3 USD)… още

10 години KKday: отстъпки до 90%

Валидна до 30.06.2024

+ до 1,4% обратно към покупката

Отпразнувайте рождения ден на KKday с апетитни отстъпки за своето пътуване. Следетет ежедневните оферти и кодове за намаление до 30 юни. още

Съвети за спестяване в KKday

 • Абонирайте се за бюлетина на KKday: Като се абонирайте се за бюлетина на KKday, ще получавате най-новите промоции, специални отстъпки и полезни съвети за пътуване директно на електронната си поща.
 • Следете сайта на KKday за специални оферти: Възползвайте се от се от намаления и специални оферти за пътуване директно през сайта на KKday. Така ще намерите най-актуалните преживявания на достъпни цени.
 • Изеглете приложението на KKday: Можете да спестите и да сте в течение с екслузивни KKday оферти, когато валите приложението им от App Store или Google Play. Така ще можете да плучавате специални оферти и KKday кодове за отстъпка валидни само там.
 • Добавете KKday в списъкът си с любими магазини в Tipli: В Tipli можете да кликнете върху сърцето в профила на KKday и да го означете като любим. Така ще можете лесно да проверете отново за специални оферти, намаления и кодове за отстъпка на едно място.

Магазини, в които също Ви възнаграждаваме

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

Условия за покупка

Общи условия за ползване

 • Обикновено изчисляваме възнаграждението от нетната стойност на стоките без ДДС. Това означава, че ще приспаднем таксите за доставка и ДДС от общата цена на поръчката.
 • Ще получите и награда, когато купувате на специални цени. Но внимавайте с купоните за отстъпка. Ако използвате талон, различен от този, който намерите в Tipli, наградата може да не бъде кредитирана.
 • За покупки от чужбина, курса на обмена на Чешката крона също играе важна роля. Това може да даде резултат върху малки вариации за сумата на наградата.
 • За успешното кредитиране на наградата, Вие винаги трябва да активирате cookies, когато сте на сайта на магазина.
 • Наградата не е кредитирана? Попълнете във Формата за гарантирано удовлетворение и ние ще разрешим проблема възможно най-скоро
Вижте условия за ползване

Успешно пренасочване.

Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

След извършване на покупката ще кредитираме наградата в рамките на 48 часа.

 • Пренасочване към магазина

  Пренасочването беше извършено успешно.

 • Покупка в магазина

  Направете покупка на продукт по Ваш избор.

 • Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

  След като направите поръчката си, ние ще кредитираме наградата ви във вашия акаунт в Tipli в рамките на 48 часа.

Наистина ли искате да загубите до 1,4% обратно за Вашата KKday покупка?

Просто се регистрирайте безплатно и никога няма да пропуснете никакви награди.

Точно сега към новия Ви акаунт 10 лв Ще получите допълнителна бонус награда със същата сума за всяка покупка. Общо можете да спечелите до 10 лв. за вашите покупки.

- или -
Като се регистрирате, вие се съгласявате с условията за ползване и с обработването на лични данни.
Вече имате акаунт? Влезте