Sunsky

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

Sunsky код за отстъпка

Sunsky-online.com предлага електроника и аксесоари на конкурентни цени. За да направи пазаруването още по-изгодно, сайтът често предоставя кодове за отстъпка и промоционални намаления. Клиентите могат да въведат тези кодове при завършване на поръчката, за да получат отстъпки на продукти като смартфони, таблети, компютърни аксесоари и смарт устройства от марки като Apple, Samsung, Xiaomi и други. В Sunsky-online.com ще намерите още гейминг аксесоари, оборудване за автомобили или за активен отдих на открито.С редовни промоции Sunsky-online.com осигурява отлични възможности за спестяване на своите клиенти.

Вземете 10 лв. преди да пазарувате от Sunsky

Регистрирайте се в Tipli и получете обратно парите си от вашите онлайн покупки. Ще получите допълнителен бонус със същата сума за всяка покупка. Като цяло можете да спечелите до 10 лв като бонус награди. Това е оферта за Tipli, а не за Sunsky.

Код за намаление Sunsky

Sunsky код за отстъпка: до - 6%

+ 4% обратно към покупката
 

Регистрирайте се в Sunsky и активирайте кода, за да спестите: US$5 при покупка на стойност US$99; US$3при покупка на стойност US$50; US$1 при… още

3 съвета как да спестите на Sunsky

 • Проверявайте редовно за налични промоционални кодове и купони на сайта или в бюлетина на Sunsky-online.com. Тези кодове могат да ви осигурят значителни отстъпки при финализиране на поръчката. Следете и социалните медии на сайта, където също могат да публикуват ексклузивни кодове за отстъпка.
 • Sunsky-online.com често организира сезонни разпродажби и специални промоции, особено по време на големи празници като Черен петък, Коледа и Нова година. Планирайте своите покупки около тези събития, за да се възползвате от най-добрите оферти и най-големите намаления.
 • Много от продуктите на Sunsky-online.com се предлагат в пакети или с отстъпка при покупка на по-големи количества. Ако имате нужда от повече от един артикул или можете да обедините поръчката си с приятели или семейство, може да получите допълнителни спестявания.

Магазини, в които също Ви възнаграждаваме

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

Категория магазини

Условия за покупка

Общи условия за ползване

 • Обикновено изчисляваме възнаграждението от нетната стойност на стоките без ДДС. Това означава, че ще приспаднем таксите за доставка и ДДС от общата цена на поръчката.
 • Ще получите и награда, когато купувате на специални цени. Но внимавайте с купоните за отстъпка. Ако използвате талон, различен от този, който намерите в Tipli, наградата може да не бъде кредитирана.
 • За покупки от чужбина, курса на обмена на Чешката крона също играе важна роля. Това може да даде резултат върху малки вариации за сумата на наградата.
 • За успешното кредитиране на наградата, Вие винаги трябва да активирате cookies, когато сте на сайта на магазина.
 • Наградата не е кредитирана? Попълнете във Формата за гарантирано удовлетворение и ние ще разрешим проблема възможно най-скоро
Вижте условия за ползване

Sunsky в други държави

Успешно пренасочване.

Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

След извършване на покупката ще кредитираме наградата в рамките на 48 часа.

 • Пренасочване към магазина

  Пренасочването беше извършено успешно.

 • Покупка в магазина

  Направете покупка на продукт по Ваш избор.

 • Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

  След като направите поръчката си, ние ще кредитираме наградата ви във вашия акаунт в Tipli в рамките на 48 часа.

Наистина ли искате да загубите 4% обратно за Вашата Sunsky покупка?

Просто се регистрирайте безплатно и никога няма да пропуснете никакви награди.

Точно сега към новия Ви акаунт 10 лв Ще получите допълнителна бонус награда със същата сума за всяка покупка. Общо можете да спечелите до 10 лв. за вашите покупки.

- или -
Като се регистрирате, вие се съгласявате с условията за ползване и с обработването на лични данни.
Вече имате акаунт? Влезте