Microsoft

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

Microsoft ваучери и кодове за отстъпки

Microsoft предлага широка гама от продукти - от софтуер като Windows и Office до хардуер като Surface и Xbox. С Microsoft ваучери и кодове за отстъпки, можете значително да намалите разходите за технологии. Проверявайте официалния сайт и се абонирайте за бюлетина, за да получавате актуализации за последните промоции и ексклузивни оферти. Инвестицията в качествени Microsoft продукти става още по-достъпна, когато използвате тези ваучери и промо кодове.

Вземете 10 лв. преди да пазарувате от Microsoft

Регистрирайте се в Tipli и получете обратно парите си от вашите онлайн покупки. Ще получите допълнителен бонус със същата сума за всяка покупка. Като цяло можете да спечелите до 10 лв като бонус награди. Това е оферта за Tipli, а не за Microsoft.

Код за намаление Microsoft

Намаление 10% от Microsoft

+ до 3,5% обратно към покупката

Получете 10% отстъпка за студенти за избрани технологии. Офертите са налични за ограничен период от време. До изчерпване на количествата. още

Отстъпки до над 700$ от Microsoft

+ до 3,5% обратно към покупката
 

Пазарувайте изгодно с Microsoft. Вземете желани от тях продукти с отстъпка до над 700 долара. Разгледайте секцията "Microsoft Store Deals" и се… още

3 спестовни идеи от Tipli:

 • Ако сте ученик или студент, или си имате такъв вкъщи, може да се възползвате от някоя от многото оферти за ученически намаления.
 • Ако до 60 дни от покупката, цената на поръчания от вас продукт се снижи, Microsoft ще ви върнат разликата (важи при определени условия).
 • Следете сайта им или страницата им в Tipli, за да не изпуснете нито един промо код или намаление. Стремете се да пазарите по време на празници или Черни петъци.

Магазини, в които също Ви възнаграждаваме

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

Категория магазини

Условия за покупка

Общи условия за ползване

 • Обикновено изчисляваме възнаграждението от нетната стойност на стоките без ДДС. Това означава, че ще приспаднем таксите за доставка и ДДС от общата цена на поръчката.
 • Ще получите и награда, когато купувате на специални цени. Но внимавайте с купоните за отстъпка. Ако използвате талон, различен от този, който намерите в Tipli, наградата може да не бъде кредитирана.
 • За покупки от чужбина, курса на обмена на Чешката крона също играе важна роля. Това може да даде резултат върху малки вариации за сумата на наградата.
 • За успешното кредитиране на наградата, Вие винаги трябва да активирате cookies, когато сте на сайта на магазина.
 • Наградата не е кредитирана? Попълнете във Формата за гарантирано удовлетворение и ние ще разрешим проблема възможно най-скоро
Вижте условия за ползване

Microsoft в други държави

Успешно пренасочване.

Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

След извършване на покупката ще кредитираме наградата в рамките на 48 часа.

 • Пренасочване към магазина

  Пренасочването беше извършено успешно.

 • Покупка в магазина

  Направете покупка на продукт по Ваш избор.

 • Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

  След като направите поръчката си, ние ще кредитираме наградата ви във вашия акаунт в Tipli в рамките на 48 часа.

Наистина ли искате да загубите до 3,5% обратно за Вашата Microsoft покупка?

Просто се регистрирайте безплатно и никога няма да пропуснете никакви награди.

Точно сега към новия Ви акаунт 10 лв Ще получите допълнителна бонус награда със същата сума за всяка покупка. Общо можете да спечелите до 10 лв. за вашите покупки.

- или -
Като се регистрирате, вие се съгласявате с условията за ползване и с обработването на лични данни.
Вече имате акаунт? Влезте