за Zora

Всичко, което е необходимо за домакинството, на едно място в магазин Zora. Без значение дали става въпрос за фурна, нов хладилник, климатик, други кухненски уреди или дори нов мобилен телефон, тук ще го намерите. Можете да закупите всичко това на по-ниска цена, ако използвате купон за отстъпка на Zora по време на покупката си. Можете също така да разчитате на безплатна доставка при покупка над определена сума.

Код за намаление Zora

Отстъпки до - 25% на малки електроуреди в Zora.bg

Валидна до 02.07.2024

 

В онлайн магазина Зора можете да се възползвате от намаления до 25% на определени модели кафемашини, прахосмукачки, ютии, кухненски и други… още

Отстъпки до - 15% и оферти на телевизори в Zora.bg

Валидна до 02.07.2024

 

В онлайн магазина Зора можете да ползвате до 15% намаление на определени модели телевизори. още

За магазина Zora

Zora.bg е онлайн магазин, който разпространява електронни продукти. Можете да намерите всички електронни устройства, които са ви необходими в домакинството или в ежедневния живот. Всички тези продукти са на достъпни цени и включват различни специални предложения. Освен това имате възможност да използвате купони от Zora по време на пазаруването, които допринасят за намаление на общата стойност на покупката.
Българската верига разполага и с физически магазини, така че можете дори да пазарувате на място.

Изображение

Ето как можете да спестите в онлайн магазина на Zora

Ако някога се нуждаете от ново устройство, не се отказвайте, посетете онлайн магазина на Zora.bg. Има няколко начина да намалите стойността на покупката си. Можете да разчитате на няколко промоции през годината. Най-големите от тях са свързани с празници като Великден или Коледа. Всяка година през ноември се провежда "Черен петък" в Zora, по време на който можете да закупите с до 50% по-евтино. Наличен е и купон за отстъпка на Zora, който можете да използвате. Актуалните промоции могат да бъдат намерени в рекламните брошура на Zora.

Така можете да получите купон на Zora

Онлайн магазинът трябва да се бори с конкуренти като eMAG, където можете да намерите изключително много оферти и където също така може да спестите пари с купон на eMAG. Сайтът за най-много купони за отстъпка е порталът Tipli.bg, затова се препоръчва да го посетите преди покупката. Самият уебсайт на магазина също е надеждно и безопасно място. Тук се цени и лоялността, а именно във форма на купони за отстъпка.

Zora кодове за намаления, които пропуснахте

Код за отстъпка - 10% на таблети в Zora.bg

13.06.2024

Код за отстъпка - 10% на електронни книги в Zora.bg

27.05.2024

Код за отстъпка - 10 % на смарт часовници в Zora.bg

14.05.2024

Код за отстъпка - 15% на уреди за почистване в Zora.bg

26.03.2024

Код за отстъпка - 10% на климатици и отоплителни уреди в Zora.bg

24.03.2024

Код за отстъпка - 10% на Super Mario продукти в Zora.bg

15.03.2024

Код за отстъпка - 10% на телевизори на избрани марки в Zora.bg

13.03.2024

Код за отстъпка - 15% на уреди за гладене в Zora.bg

01.02.2024

Безплатна доставка при покупка над 50 лв. в Zora.bg

02.06.2024

Използвайте купон за Zora

Ако следвате уебсайта на Tipli или сте получили купони по други начини, всичко, което трябва да направите, е да ги използвате, за да пазарувате с отстъпка. Купоните на Zora в уебсайта Tipli.bg, могат да бъдат открити като кликнете върху оранжевия бутон "Получи код". След това копирайте или запомнете кода и пазарувайте с увереност в онлайн магазина на Zora.

След като изберете желаните продукти, продължете към кошницата. Под продуктите ще намерите опцията "Код за отстъпка". Въведете или поставете получения код там и кликнете върху бутона "Използване" и завършете покупката. Ако сте получили купон по друг начин, процесът е същият като за купона на Tipli. 
На Tipli също така може да намерите купони, при които, след като кликнете върху тях, автоматично ще бъдете пренасочени към страницата на съответния онлайн магазин и отстъпката вече е активна.

Изображение

Може да се случи, че купонът за отстъпка не може да бъде използван по някаква причина. В такива случаи трябва да проверите условията за използване и срока на валидност на купона. Защото купоните са валидни само за определен период от време или е възможно съответния купон да важи само за определен продукт.

Магазини, в които Ви възнаграждаваме

Успешно пренасочване.

Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

След извършване на покупката ще кредитираме наградата в рамките на 48 часа.

  • Пренасочване към магазина

    Пренасочването беше извършено успешно.

  • Покупка в магазина

    Направете покупка на продукт по Ваш избор.

  • Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

    След като направите поръчката си, ние ще кредитираме наградата ви във вашия акаунт в Tipli в рамките на 48 часа.

Внимание! Може да загубите изключителни ваучери и отстъпки за Zora.

Просто се регистрирайте и никога повече няма да загубите никакви купони.

Точно сега към новия Ви акаунт 10 лв Ще получите допълнителна бонус награда със същата сума за всяка покупка. Общо можете да спечелите до 10 лв. за вашите покупки.

- или -
Като се регистрирате, вие се съгласявате с условията за ползване и с обработването на лични данни.
Вече имате акаунт? Влезте