за iHerb

Със сигурност всички сме съгласни, че здравето е най-ценното нещо, което имаме. Затова трябва да го предпазим на всяка цена, използвайки всички налични средства. В онлайн магазина iHerb.com ще намерите хиляди продукти от биокачество, които щадящо ще се грижат за всеки детайл от вашия организъм и за всички здравословни проблеми, които ви притесняват.

Код за намаление iHerb

Код за отстъпка - 20% при първа поръчка в iHerb.com

Валидна до 29.05.2024

 

Получавате отстъпка - 20% при първа покупка в онлайн магазин iHerb, след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Използвайте… още

Отстъпки до - 50% на продукти в Айхерб.ком

Валидна до 02.06.2024

 

В онлайн магазин iHerb получавате отстъпки до - 50% на избрани стоки като козметика, хранителни добавки, стоки за лична хигиена и здраве в… още

Отстъпки до - 20% на марки на седмицата в Iherb.com

Валидна до 02.06.2024

 

В онлайн магазин iHerb получавате отстъпки до - 20% на избрана продукти на избрани марки. Марките се променят периодично. още

Безплатна доставка при покупка над 70лв. в iHerb.com

Валидна до 02.06.2024

 

В онлайн магазин iHerb.com получавате безплатна доставка при покупка над 70лв. за лимитиран период от време. Изключенията са посочени в… още

За магазина iHerb

Компанията iHerb, която работи от 1996 г., разпространява здравословни, натурални и органични продукти в много страни по света. Онлайн магазинът предлага хиляди качествени продукти, които могат да ви помогнат да създадете по-екологичен и здравословен начин на живот. Без значение дали става въпрос за витамини, хранителни добавки, най-новите суперхранения, или козметика и продукти за красота, всичко може да бъде намерено на изгодна цена в уебшопа на iHerb в България, включително продукти от най-известните марки на пазара. Онлайн магазинът предлага продукти от категории като веган, без глутен, органични, кето, вегетариански, без ГМО и много други.

Изображение

Така можете да спестите в онлайн магазина на iHerb в България

iHerb подкрепя своите клиенти в поддържането на здравето си. Затова той винаги се подготвя за някакви акции. Промоцията важи за витамини, продукти за бебета, хранителни добавки и козметика. Тези отстъпки обикновено са тематични, като се променят в зависимост от сезона. Той също така провежда продажбата на iHerb Black Friday през ноември, когато прави налични допълнителни отстъпки. В магазина на iHerb е налично обширно разнообразие от купони за отстъпка. Можете да научите за текущия асортимент на продукти, промоции и купони на уебсайта на Tipli.

iHerb в България също има програма за награди. Достатъчно е да прочетете статия на блога всеки ден, да попълните анкетата и така можете да спечелите до няколко долара на ден. Важно е да се отбележи, че тази дейност е достъпна само в приложението. Можете също да участвате в играта Learn & Win, където всеки поканен участник получава награда за правилни отговори. Ако препоръчате iHerb на други, също ще получите комисионна. Ако споделите своя преглед за iHerb, също можете да спечелите.

Ето как да получите купон за iHerb

Порталът Tipli.bg е надежден източник на купони за iHerb, където списъкът с купони се актуализира постоянно. Също така можете да получите различни купони за отстъпка, ако препоръчате онлайн магазина на своите приятели или се абонирате за бюлетина.

iHerb кодове за намаления, които пропуснахте

Намаление 20% на суперхрани от iHerb

08.05.2024

Код за отстъпка - 20 % на козметика и продукти за жени и деца в iHerb.com

08.05.2024

Намаление до 60% от iHerb

01.05.2024

Код за 20% отстъпка от iHerb

01.05.2024

Код за отстъпка - 20% на продукти за здраве и красота в iHerb.com

10.04.2024

Код за отстъпка - 20% на хранителни добавки в iHerb.com

26.03.2024

Код за отстъпка - 20% на продукти за красота и лична грижа в iHerb.com

13.03.2024

Св. Валентин код за отстъпка - 14% при покупка в iHerb.com

14.02.2024

Код за отстъпка - 20% на козметика в iHerb.com

24.01.2024

Код за отстъпка - 20% на премиум хранителни добавки в iHerb.com

16.01.2024

iHerb код за отстъпка

Ако следвате уебсайта на Tipli или сте получили купони за iHerb по друг начин, всичко, което трябва да направите, е да ги използвате, за да пазарувате с отстъпка. Купоните за iHerb, намерени на уебсайта Tipli.bg, могат да бъдат разкрити, като кликнете върху оранжевия бутон "Вземи код". След това копирайте или запишете кода и може да пазарувате свободно в уебшопа на iHerb. 

След като изберете желаните продукти и ги поставите в кошницата, продължете към кошницата. Вдясно до обобщението на кошницата ще намерите полето за код за отстъпка, озаглавено "Промокод". Въведете или поставете получения код там и кликнете върху бутона "Приложи". Остава само да завършите покупката си. Също така на Tipli се намират купони, при които, като кликнете върху тях, автоматично ще бъдете пренасочени към съответната уебшоп страница и отстъпката вече е активна.

Изображение


Може да стане, че отстъпителният купон не може да бъде използван по някаква причина. В такива случаи струва да проверите условията за използване и срока на годност на купона. Защото купоните важат само за определен период от време или е възможно, че даденият купон важи само за определен продукт.

Магазини, в които Ви възнаграждаваме

Успешно пренасочване.

Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

След извършване на покупката ще кредитираме наградата в рамките на 48 часа.

  • Пренасочване към магазина

    Пренасочването беше извършено успешно.

  • Покупка в магазина

    Направете покупка на продукт по Ваш избор.

  • Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

    След като направите поръчката си, ние ще кредитираме наградата ви във вашия акаунт в Tipli в рамките на 48 часа.

Внимание! Може да загубите изключителни ваучери и отстъпки за iHerb.

Просто се регистрирайте и никога повече няма да загубите никакви купони.

Точно сега към новия Ви акаунт 10 лв Ще получите допълнителна бонус награда със същата сума за всяка покупка. Общо можете да спечелите до 10 лв. за вашите покупки.

- или -
Като се регистрирате, вие се съгласявате с условията за ползване и с обработването на лични данни.
Вече имате акаунт? Влезте