CabinZero

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

Отстъпки от CabinZero

CabinZero е марка насочена към нуждите на пътуващият човек. Абонирайте се онлайн на cabinzero.com и направете своята първа поръчка с намаление. Със своя минималистичен дизайн и леки материали, раниците и чантите им покриват изискванията за ръчен багаж на самолетните компании, като ви дават възможност да вземете всичко необходимо със себе си. Сред най-търсените модели раници са: CabinZero 36l и CabinZero 28l. Марката предлага и чанти за през кръст, със скрит RFID джоб и система за заключване. В оналйн магазина ще намерите и Bum Bags. Не забравяйте да прегледате дъждобраните за раници, които ще ви защитят от влага и мръсотия.

Вземете 10 лв. преди да пазарувате от CabinZero

Регистрирайте се в Tipli и получете обратно парите си от вашите онлайн покупки. Ще получите допълнителен бонус със същата сума за всяка покупка. Като цяло можете да спечелите до 10 лв като бонус награди. Това е оферта за Tipli, а не за CabinZero.

Кешбек 2,8% на всичко в магазина CabinZero

Валидна до 26.04.2024

 
 

CabinZero е марка насочена към нуждите на пътуващият човек. Абонирайте се онлайн на cabinzero.com и направете своята първа поръчка с .…

Отстъпка 15% от CabinZero

+ 2,8% обратно към покупката

Регистрирайте се за бюлетин и вземете 15% отстъпка за първата си поръчка

Относно CabinZero

CabinZero е британска компания с екип, базиран по целия свят. Те посочват пътуването като своя страст. Именно това общо влечение ги мотивира да създават вдъхновяващи и висококачествени чанти и раници за път. От CabinZero застават зад виждането, че независимо дали странстването ви е за забавление или по работа, всяко придвижване трябва да бъде ново приключение. 

Изображение

Раниците и чантите на CabinZero се стараят да направят вашето пътуване семпло, лесно и безпроблемно. Това е възможно благодарение на гъвкавия, минималистичен и фокусиран върху лекотата дизайн. 

В онлайн магазина на бранда ще откриете голямо разнообразие на: раници, чанти за през рамо, чанти за през кръста. Насладете се на възможността да направите своята покупка според нуждите, за които ви е необходима и изберете от: раници за лаптоп, за фитнеса или за работа. Ако избирате според размера, то можете да грабнете раница с различен литраж: 28L, 30L, 32L, 36L, 42L, 44L. 

Моделите на самолетни чанти ви дават възможност да се спрете на такава, която да поставите под седалката или в оделението за ръчен багаж. На станицата на  CabinZero има и специално поместена секция за избор на чанта според въздушните превозвачи. Купувайки през нея, вие ще сте спокойни, че отговаряте на критериите за ръчен багаж, които има самолетните компании: Wizz Air, Ryanair, AirAsia, British Airways и още. 

Не забравяйте да се погрижите и за предпазването на бажа си, закупувайки си дъждобран за раница. В секцията за аксесоари на CabinZero ще откриете и по-малки, опаковъчни торбички, чрез които допълнително да разделите, организирате и компресирате багажа си. 

Как да спестите с CabinZero:

За да направите своето пазаруване в оналйан магазина на CabinZero още по-приятно и изгодно, следете за техните намаления в секцията On sale. Друг доходен за вас ход е да направите поръчка над посочената сума и да се възползвате от безплатна доставка. Ако все още ви предстои да направите първата си поръчка от CabinZero, можете да се абонирате за бюлетина им и да получите 15% отстъпка

Магазини, в които също Ви възнаграждаваме

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

Условия за покупка

Общи условия за ползване

 • Ще получите и награда, когато купувате на специални цени. Но внимавайте с купоните за отстъпка. Ако използвате талон, различен от този, който е издаден от Tipli, наградата може да не бъде кредитирана.
 • Ще получите и награда, когато купувате на специални цени. Но внимавайте с купоните за отстъпка. Ако използвате талон, различен от този, който намерите в Tipli, наградата може да не бъде кредитирана.
 • За покупки от чужбина, курса на обмена на Чешката крона също играе важна роля. Това може да даде резултат върху малки вариации за сумата на наградата.
 • За успешното кредитиране на наградата, Вие винаги трябва да активирате cookies, когато сте на сайта на магазина.
 • Наградата не е кредитирана? Попълнете във Формата за гарантирано удовлетворение и ние ще разрешим проблема възможно най-скоро
Вижте условия за ползване

Успешно пренасочване.

Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

След извършване на покупката ще кредитираме наградата в рамките на 48 часа.

 • Пренасочване към магазина

  Пренасочването беше извършено успешно.

 • Покупка в магазина

  Направете покупка на продукт по Ваш избор.

 • Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

  След като направите поръчката си, ние ще кредитираме наградата ви във вашия акаунт в Tipli в рамките на 48 часа.

Наистина ли искате да загубите 2,8% обратно за Вашата CabinZero покупка?

Просто се регистрирайте безплатно и никога няма да пропуснете никакви награди.

Точно сега към новия Ви акаунт 10 лв Ще получите допълнителна бонус награда със същата сума за всяка покупка. Общо можете да спечелите до 10 лв. за вашите покупки.

- или -
Като се регистрирате, вие се съгласявате с условията за ползване и с обработването на лични данни.
Вече имате акаунт? Влезте