Ваучери за намаления от Turkish Airlines

С ваучери за намаления от Turkish Airlines, вашият полет започва с един клик. Самолетните билети от Turkish Airlines ще ви отведат до над 120 дестинации по целия свят. Разгледайте най-изгодните оферти за полети от София. Резервирате хотел или наемете кола през сайта на авиокомпанията, осигурявайки си пълен комфорт и удобство по време на пътуването. Планирайки вашето време за отлитане не забравяйте, че имате две опции за check in - онлайн или на летището. Проверете разписанията на полетите онлайн. С Turkish Airlines вие имате възможност за допълнителен багаж. Полетът в бизнес класа предлага комфорт, лукс и обслужване на високо ниво. 

Вземете 10 лв. преди да пазарувате от Turkish Airlines

Регистрирайте се в Tipli и получете обратно парите си от вашите онлайн покупки. Ще получите допълнителен бонус със същата сума за всяка покупка. Като цяло можете да спечелите до 10 лв като бонус награди. Това е оферта за Tipli, а не за Turkish Airlines.

Код за намаление Turkish Airlines

Студентско намаление до 20% от Turkish Airlines

 

Възползвайте се от изгодните оферти за студенти на Turkish Airlines. До 20% отстъпка за вътрешни полети, до 15% за международни транзитни полети… още

Специални оферти от Turkish Airlines

 
 

Пътувайте изгодно със специалните оферти на Turkish Airlines. Следете за информация за желаните си полети на по-ниски цени. още

Три полезни съвета за спестяване:

 • На страницата на Turkish Airlines ще намерите много неустоими оферти за полети, но също така и за коли под наем. Ако наемете автомобил през тях, получавате отстъпка от цената.
 • Не пропускайте да погледнете „Best flight deals“ и „Special offers“, а също и да се абонирайте за новини от Turkish Airlines, за да научавате за най-изгодните полети.
 • Turkish Airlines предлагат намаления за студенти, така че ако сте такъв, не забравяйте да го посочите.

Магазини, в които Ви възнаграждаваме

Условия за покупка

Общи условия за ползване

 • Обикновено изчисляваме възнаграждението от нетната стойност на стоките без ДДС. Това означава, че ще приспаднем таксите за доставка и ДДС от общата цена на поръчката.
 • Ще получите и награда, когато купувате на специални цени. Но внимавайте с купоните за отстъпка. Ако използвате талон, различен от този, който намерите в Tipli, наградата може да не бъде кредитирана.
 • За покупки от чужбина, курса на обмена на Чешката крона също играе важна роля. Това може да даде резултат върху малки вариации за сумата на наградата.
 • За успешното кредитиране на наградата, Вие винаги трябва да активирате cookies, когато сте на сайта на магазина.
 • Наградата не е кредитирана? Попълнете във Формата за гарантирано удовлетворение и ние ще разрешим проблема възможно най-скоро
Вижте условия за ползване

Turkish Airlines в други държави

Успешно пренасочване.

Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

След извършване на покупката ще кредитираме наградата в рамките на 48 часа.

 • Пренасочване към магазина

  Пренасочването беше извършено успешно.

 • Покупка в магазина

  Направете покупка на продукт по Ваш избор.

 • Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

  След като направите поръчката си, ние ще кредитираме наградата ви във вашия акаунт в Tipli в рамките на 48 часа.

Внимание! Може да загубите изключителни ваучери и отстъпки за Turkish Airlines.

Просто се регистрирайте и никога повече няма да загубите никакви купони.

Точно сега към новия Ви акаунт 10 лв Ще получите допълнителна бонус награда със същата сума за всяка покупка. Общо можете да спечелите до 10 лв. за вашите покупки.

- или -
Като се регистрирате, вие се съгласявате с условията за ползване и с обработването на лични данни.
Вече имате акаунт? Влезте