Booking promo code

Търсите идеалното място за настаняване? Открийте всички възможности в Booking, водещия онлайн портал за резервации. Независимо дали планирате романтичен уикенд, семейна ваканция или бизнес пътуване, Booking.com ви предлага безброй възможности за настаняване – от уютни пансиони до луксозни хотели. Използвайте специалния промокод на Booking и се насладете на намалени цени за вашата следваща резервация. С въвеждането на Booking promo code, вашето пътуване става още по-вълнуващо и икономично, като ви предоставя възможност за спестяване при всяка резервация. Освен това, с програмата Genius, станете част от лоялните клиенти на Booking и се възползвайте от допълнителни отстъпки и привилегии. Не пропускайте възможността да резервирате своята мечтана дестинация или бизнес пътуване на изгодни цени с Booking!

Код за намаление Booking

Booking отстъпка от 20% за членове на програмата Genius

 

Валидно за избрани места за настаняване и само за членове на програмата Genius Level 3. още

Booking отстъпка от 15% за членове на програмата Genius

 

Валидно за избрани места за настаняване и само за членове на програмата Genius Level 2. още

Booking отстъпка от 10% за членове на програмата Genius

 

Валидно за избрани места за настаняване и само за членове на програмата Genius.

За магазина Booking

Booking.com предлага ясна система за резервации, със снимки на мястото за настаняване, оценки от други доволни клиенти и брой свободни стаи. Веднага ще разберете колко време ще можете да отделите за плануване на пътуването си. Booking е световно признат посредник за настаняване. За това свидетелства опитът, който платформата е натрупала от създаването си през 1996 г. в Амстердам. Днес тя е безспорно най-голямата агенция за настаняване в света.

Как да спестите в Booking.com - програма за лоялност и Booking промо кодове

Пестенето на пари винаги е важно, дори когато пътувате. При резервация директно през Booking можете също да спестите значително. Първата възможност са предложенията в акция, които порталът Booking автоматично намира за вас. Можете също да използвате Booking промо код. Друг начин за спестяване е без съмнение лоялната програма Genius. В тази система, когато преминете определен брой нощувки, резервирани през Booking, преминавате на следващо ниво. Още при първата ви резервация получавате отстъпка от 10% за настаняване. За начало това е доста добре. По-късно, на ниво Genius 2, можете да получите безплатна закуска в избрани хотели партньори в допълнение към отстъпката. На най-високото ниво досега, Genius 3, можете да получите безплатна закуска в по-широк кръг от хотели в допълнение към автоматични отстъпки до 20%. Основният бонус на това ниво обаче е приоритетното обслужване на клиенти. Също така в Tipli ще намерите как да се свържете с Booking.

Цените в Booking.com се променят, и понякога можете да хванете изгодна сделка, ако сте внимателни и търпеливи. С тези съвети, вашето следващо приключение чрез Booking ще бъде не само вълнуващо, но и икономично.

Booking гарантира, че цената ще бъде изравнена, ако намерите същото място за настаняване по-евтино в други уебсайтове. Конкурентната оферта трябва да се отнася за същия имот и вид настаняване. По-евтината оферта трябва да е за същите дати и да отговаря на същите условия, включително и тези за анулиране.

Как да получите Booking промо код

Като цяло е по-трудно да се спести с код за отстъпка, отколкото с други варианти за спестяване, тъй като промоционалните кодове на Booking не се предлагат много често. Можете да ги откриете например в Tipli, но също така и като се абонирате за бюлетина директно на уебсайта Booking.com.

Определено препоръчваме да следите и социалните мрежи на Booking. Например Facebook или Instagram. Възможно е там да попаднете на Booking promo code. Освен това, там можете да откриете различни съвети и трикове за пътуване. Или пък да научите за дестинации, за които дори не сте мечтали.

Изображение

Booking кодове за намаления, които пропуснахте

До 15% отстъпка за почивки и настаняване

24.02.2024

Booking Black Friday - отстъпка до 30%

29.11.2023

Как да използвам ваучери за Booking

Не можете да намерите код за отстъпка или купон за Booking? Изберете своята отстъпка и спестете. Изберете най-добрия код за отстъпка (вижте по-горе пълната актуална оферта), който искате да използвате в Booking. Кликнете върху символа на ножицата, за да копирате кода за отстъпка. След това кликнете върху оранжевия бутон "Използвай купона". Ще бъдете пренасочени към магазина на Booking. Изберете интересуващото Ви място за настаняване и след това кликнете върху бутона "Избери". Ще бъдете пренасочени към количката за пазаруване. Намерете полето, озаглавено "Имате ли промоционален код?" В полето "Въведете своя промоционален код" копирайте вашия код за отстъпка (например, като просто натиснете клавишната комбинация CTRL-V) и кликнете върху "Прилагане". Сега всичко, което трябва да направите, е да завършите покупката си.

Изображение

Ако не можете да използвате купон за отстъпка, това може да се дължи на ограничение във времето на валидност на купона или купонът може да важи само за определени видове настаняване - затова, моля, прочетете правилата и условията за използване на купона.

Магазини, в които Ви възнаграждаваме

Успешно пренасочване.

Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

След извършване на покупката ще кредитираме наградата в рамките на 48 часа.

  • Пренасочване към магазина

    Пренасочването беше извършено успешно.

  • Покупка в магазина

    Направете покупка на продукт по Ваш избор.

  • Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

    След като направите поръчката си, ние ще кредитираме наградата ви във вашия акаунт в Tipli в рамките на 48 часа.

Внимание! Може да загубите изключителни ваучери и отстъпки за Booking.

Просто се регистрирайте и никога повече няма да загубите никакви купони.

Точно сега към новия Ви акаунт 10 лв Ще получите допълнителна бонус награда със същата сума за всяка покупка. Общо можете да спечелите до 10 лв. за вашите покупки.

- или -
Като се регистрирате, вие се съгласявате с условията за ползване и с обработването на лични данни.
Вече имате акаунт? Влезте