Booking

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

Booking promo code

Онлайн резервационният портал Резервация е предназначен за търсене и резервиране на настаняване. Намерете бързо и лесно хотел, пансион, хостел или апартамент на удобния уебсайт на Booking.com. На портала можете да търсите и резервирате не само настаняване, но и билети за полети, летищни таксита, коли или билети за атракции и забележителности на вашето местоположение. Благодарение на програмата за лоялност Genius, получавате отстъпки от Резервация и така лесно пестите по време на пътуването си. За да спестите още повече, използвайте промоционалния код на Booking.

Код за намаление Booking

Кешбек до 4 % на всичко в магазина Booking

Валидна до 02.12.2023

 
   

Онлайн резервационният портал Резервация е предназначен за търсене и резервиране на настаняване. Намерете бързо и лесно хотел, пансион, хостел...

До 15% отстъпка за почивки и настаняване

+ до 4 % обратно към покупката

Спестете при следващата си покупка в Booking.com.

За магазина Booking

Booking.com предлага ясна система за резервации със снимки на мястото за настаняване, оценки от други доволни клиенти и брой свободни стаи. Веднага ще разберете колко дълго можете да мислите за пътуването си. Booking е наистина надежден брокер за настаняване в цял свят. За това свидетелства опитът, който е натрупала от създаването си през 1996 г. в Амстердам. Днес тя е безспорно най-големият агент за настаняване и други услуги в света.

Как да спестите в Booking.com

Пестенето на пари винаги е важно, дори когато пътувате. При резервация директно през Booking можете също да спестите значително. Първата възможност са акционните предложения, които порталът Booking автоматично намира за вас. Можете също да използвате Booking promo code. Друг начин за спестяване е без съмнение лоялната програма Genius. В тази система, когато преминете определен брой нощувки, резервирани през Booking, преминавате на следващо ниво. Още при първата ви резервация получавате отстъпка от 10% за настаняване. За начало това изобщо не е зле. По-късно, на ниво Genius 2, можете да получите безплатна закуска в избрани хотели партньори в допълнение към отстъпката. На най-високото ниво досега, Genius 3, можете да получите безплатна закуска в по-широк кръг от хотели в допълнение към автоматични отстъпки до 20%. Основният бонус на това ниво обаче е приоритетното обслужване на клиенти. Също така в Tipli ще намерите Booking контакти.

Цените в Booking.com се променят, и понякога можете да хванете изгодна сделка, ако сте внимателни и търпеливи. С тези съвети, вашето следващо приключение чрез Booking ще бъде не само вълнуващо, но и икономично.

Booking гарантира, че цената ще бъде изравнена, ако намерите същото място за настаняване по-евтино в други уебсайтове. Офертата на конкурента трябва да е за същия имот и вид настаняване. По-евтината оферта трябва да е за същите дати и да отговаря на същите условия, включително условията за анулиране.

Как да получите Booking промо код

Като цяло е по-трудно да се спести с код за отстъпка, отколкото с други варианти за спестяване, тъй като промоционалните кодове на Booking не се предлагат много често. Можете да ги откриете например в Tipli, но също така и като се абонирате за бюлетина директно на уебсайта Booking.com.

Определено препоръчваме да следите и социалните мрежи на Booking. Например Facebook или Instagram. Възможно е там да попаднете на Booking promo code. Освен това, там можете да откриете различни съвети и трикове за пътуване. Или пък да научите за дестинации, за които дори не сте мечтали.

Booking кодове за намаления, които пропуснахте

Booking Black Friday - отстъпка до 30%

29.11.2023

Как да използвам ваучери за Booking

Не можете да намерите код за отстъпка или купон за Booking? Изберете своята отстъпка и спестете. Изберете най-добрия код за отстъпка (вижте по-горе пълната актуална оферта), който искате да използвате в Booking. Кликнете върху символа на ножицата, за да копирате кода за отстъпка. След това кликнете върху оранжевия бутон "Използвай купона". Ще бъдете пренасочени към магазина на Booking. Изберете интересуващото Ви място за настаняване и след това кликнете върху бутона "Избери". Ще бъдете пренасочени към количката за пазаруване. Намерете полето, озаглавено "Имате ли промоционален код?" В полето "Въведете своя промоционален код" копирайте вашия код за отстъпка (например, като просто натиснете клавишната комбинация CTRL-V) и кликнете върху "Прилагане". Сега всичко, което трябва да направите, е да завършите покупката си.

Изображение

Ако не можете да използвате купон за отстъпка, това може да се дължи на ограничение във времето на валидност на купона или купонът може да важи само за определени видове настаняване - затова, моля, прочетете правилата и условията за използване на купона.

Магазини, в които също Ви възнаграждаваме

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

Условия за покупка

Общи условия за ползване

 • Ще получите и награда, когато купувате на специални цени. Но внимавайте с купоните за отстъпка. Ако използвате талон, различен от този, който е издаден от Tipli, наградата може да не бъде кредитирана.
 • Ще получите и награда, когато купувате на специални цени. Но внимавайте с купоните за отстъпка. Ако използвате талон, различен от този, който намерите в Tipli, наградата може да не бъде кредитирана.
 • За покупки от чужбина, курса на обмена на Чешката крона също играе важна роля. Това може да даде резултат върху малки вариации за сумата на наградата.
 • За успешното кредитиране на наградата, Вие винаги трябва да активирате cookies, когато сте на сайта на магазина.
 • Наградата не е кредитирана? Попълнете във Формата за гарантирано удовлетворение и ние ще разрешим проблема възможно най-скоро
Вижте условия за ползване

Booking в други държави

Успешно пренасочване.

Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

След извършване на покупката ще кредитираме наградата в рамките на 48 часа.

 • Пренасочване към магазина

  Пренасочването беше извършено успешно.

 • Покупка в магазина

  Направете покупка на продукт по Ваш избор.

 • Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

  След като направите поръчката си, ние ще кредитираме наградата ви във вашия акаунт в Tipli в рамките на 48 часа.

Наистина ли искате да загубите до 4 % обратно за Вашата Booking покупка?

Просто се регистрирайте безплатно и никога няма да пропуснете никакви награди.

Точно сега към новия Ви акаунт 10 лв Ще получите допълнителна бонус награда със същата сума за всяка покупка. Общо можете да спечелите до 10 лв. за вашите покупки.

- или -
Като се регистрирате, вие се съгласявате с условията за ползване и с обработването на лични данни.
Вече имате акаунт? Влезте