Casetify

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

Casetify намаления

Casetify е международен онлайн магазин за дизайнерски калъфи и аксесоари за продуктите на Apple. Можете да пазавувате изгодно, като следите за Casetify намаления или кодове за отстъпка. Casetify Ви помага да комбинирате защита и стил за разнообразие продукти като iPhone, iPad, MacBook и Apple Watch. Изберете вече готов дизайн за нов кейс, каишка или аксесоар за телефон, таблет, слушалки и още продукти на атрактивна Casetify цена или създайте свой собствен и уникален дизайн. 

Вземете 10 лв. преди да пазарувате от Casetify

Регистрирайте се в Tipli и получете обратно парите си от вашите онлайн покупки. Ще получите допълнителен бонус със същата сума за всяка покупка. Като цяло можете да спечелите до 10 лв като бонус награди. Това е оферта за Tipli, а не за Casetify.

Код за намаление Casetify

Код за отстъпка Casetify: 10% от първа покупка

+ 4% обратно към покупката
 

Присъединете се към CASETiFY Club, за да получите 10% отстъпка от покупката си. Регистрирайте се с имейла си и вземете код за отстъпка. още

Безплатна доставка от Casetify

+ 4% обратно към покупката

Направете поръчка на стойност над 42 евро и се възползвайте от опцията за безплатна доставка от Casetify. Пазарувайте изгодно. още

Съвети за спестяване в Casetify

 • Абонирайте се за бюлетина на Casetify: Като се абонирайте се за бюлетина им, ще получавате най-новите Casetify намаления, промоции, специални отстъпки и актуални дизайни на аксесоари за Apple продукти.
 • Следете сайта на Casetify за специални оферти: Възползвайте се от се от Casetify намаления и специални оферти директно през сайта им. Така ще намерите най-актуалните продукти и дизайни на достъпни цени.
 • Последвайте Casetify в социалните медии: Можете да спестите и да сте в течение с Casetify намаленията, когато ги следвате в социалните медии. Там те редовно актуализират специалните си оферти от които можете да се възползвате.
 • Добавете Casetify в списъкът си с любими магазини в Tipli: В Tipli можете да кликнете върху сърцето в профила на Casetify и да го означете като любим. Така ще можете лесно да проверете отново за специални оферти, намаления и кодове за отстъпка на едно място.

Магазини, в които също Ви възнаграждаваме

За да не загубите наградата си, моля, изключете Adblock по време на покупката.

Условия за покупка

Общи условия за ползване

 • Обикновено изчисляваме възнаграждението от нетната стойност на стоките без ДДС. Това означава, че ще приспаднем таксите за доставка и ДДС от общата цена на поръчката.
 • Ще получите и награда, когато купувате на специални цени. Но внимавайте с купоните за отстъпка. Ако използвате талон, различен от този, който намерите в Tipli, наградата може да не бъде кредитирана.
 • За покупки от чужбина, курса на обмена на Чешката крона също играе важна роля. Това може да даде резултат върху малки вариации за сумата на наградата.
 • За успешното кредитиране на наградата, Вие винаги трябва да активирате cookies, когато сте на сайта на магазина.
 • Наградата не е кредитирана? Попълнете във Формата за гарантирано удовлетворение и ние ще разрешим проблема възможно най-скоро
Вижте условия за ползване

Успешно пренасочване.

Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

След извършване на покупката ще кредитираме наградата в рамките на 48 часа.

 • Пренасочване към магазина

  Пренасочването беше извършено успешно.

 • Покупка в магазина

  Направете покупка на продукт по Ваш избор.

 • Кредитиране на наградата във Вашия акаунт

  След като направите поръчката си, ние ще кредитираме наградата ви във вашия акаунт в Tipli в рамките на 48 часа.

Наистина ли искате да загубите 4% обратно за Вашата Casetify покупка?

Просто се регистрирайте безплатно и никога няма да пропуснете никакви награди.

Точно сега към новия Ви акаунт 10 лв Ще получите допълнителна бонус награда със същата сума за всяка покупка. Общо можете да спечелите до 10 лв. за вашите покупки.

- или -
Като се регистрирате, вие се съгласявате с условията за ползване и с обработването на лични данни.
Вече имате акаунт? Влезте